SKUPO ĆETE PLATITI NJEGOVE SUZE! Ronaldova sestra KIPTI OD BESA! Osula žestoku paljbu posle isključenja Portugalca!
Foto: Profimedia

opet taj brih

SKUPO ĆETE PLATITI NJEGOVE SUZE! Ronaldova sestra KIPTI OD BESA! Osula žestoku paljbu posle isključenja Portugalca!

Fudbal -

Katija Aveiro, sestra najboljeg fudbalera sveta Kristijana Ronalda, pobesnela je kada je kontroverzni sudija Feliks Brih pokazao direktan crveni karton Portugalcu.

Fudbaleri Juventusa savladali su na gostovanju Valensiju 2:0, a sam rezultat ostao je u senci isključenja najveće zvezde kluba iz Torina - Kristijana Ronalda.

Jedno najobičnije koškanje na terenu skupo je koštalo Ronalda. Portugalac je spustio ruku na glavu defanzivcu Valensije, dok je ovaj sedeo na terenu i to ga je skupo košatalo. Nemac, koji je na Mundijalu žestoko oštetio Srbiju, pokazao mu je bez razmišljanja crveni karton.

Ronaldo nije mogao da veruje svojim očima šta se događa. Pokušavao je da objasni Brihu da ništa nije uradio, ali nemački sudija je samo odmahnuo rukom. Ova sudijska odluka slomila je Portugalca, koji nije mogao da zaustavi suze...

foto: Reuters

Nakon meča na Instagramu se oglasila njegova sestra Katija.

"Sramota za fudbal. Pravda će biti zadovoljena. Oni žele da unište mog brata, ali bog nikad ne spava. Skupo ćete platiti za njegove suze. Oni žele da te unište, ali neće uspeti", napisala je Ronaldova sestra.

foto: Instagram
foto: Instagram
foto: Instagram

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track