ZADOVOLJNI BODOM

SVESNI LOŠEG STARTA U DERBIJU: Evo šta su fudbaleri Crvene zvezde rekli posle remija u Humskoj (KURIR TV)

Fudbal -

Fudbaler Zvezde Filip Stojković rekao je da Partizan nije iskoristio katastrofalne greške njegove ekipe na sredini terena.

Partizan i Zvezda igrali su 1:1 u 158. večitom derbiju.

"Pravili smo neke katastrofalne greške na sredini, to nije naš stil igre, ali Partizan nije sve to iskoristio da nas kazni, na kraju nosimo bod kući. Falio nam je Vujadin (Savić), ali mislim da smo ušli jako loše u meč. U drugom poluvremenu smo se dogovorili šta treba da popravimo. Sigurno da nas nije iznenadila njihova igra, znali smo da će krenuti jako. Ušli su bolje u meč od nas, a tako kada bude uglavnom taj koji bolje udje on i dobije", rekao je on.

Stojković je dodao da su obe ekipe imale po svoje poluvreme, Partizan prvo a Zvezda drugo.

"Tako je bilo i prošle godine na našem stadionu, ali izbegli smo poraz i nastavljamo sezonu bez izgubljene utakmice", naveo je on.

Fudbaler Zvezde Marko Marin zadovoljan je bodom.

"Mnogo smo loše ušli u igru, posle 20 sekundi imali su ogromnu šansu. Nismo uspeli da okrenemo. Sve je bilo negativno u prvom delu. Nisu nas iznenadili, samo smo duge lopte igrali, a to nije fudbal. Dosta je ovaj bod, što nismo izgubili. Pre ne bih bio zadovoljan, a sada sa bodom zadovoljan, igrali smo derbi na strani", naveo je on.

Upitan o atmosferi na tribinama, Marin je odgovorio: "Ništa posebno".

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track