OD SVETKOVINE DO ŽALOPOJKE! Večiti derbi izgubio svaki smisao!
Foto: Foto: Starsport©

sramota

OD SVETKOVINE DO ŽALOPOJKE! Večiti derbi izgubio svaki smisao!

Fudbal -

Međusobne polemike, prozivke i vređanja sudija od strane čelnika dva kluba obeležile utakmice između Crvene zvezde i Partizana

Poslednji 158. večiti derbi doneo je nešto po čemu se ne razlikuje od prethodnih deset - nove polemike i žalbe sa obe strane. Prosto je neverovatno da u poslednjih deset derbija u centar pažnje dolaze funkcioneri klubova i sudije, umesto fudbalera.

148. večiti derbi, Crvena zvezda-Partizan 0:0, sudija: Milorad Mažić

Partizan izdao saopštenje posle utakmice u kojem je napisano - Mažić je propustio da svira jedanaesterac posle kornera i rvačkog hvatanja sa dve ruke Balažica od strane Vukašina Jovanovića (bio bi to njegov drugi žuti karton).

149. večiti derbi, Crvena zvezda - Partizan 3:1, sudija: Milorad Mažić

U Partizanu optužili Iliju Stolicu da je kao pomoćnik Zorana Milinkovića odao tajnu Crvenoj zvezdi, odnosno da je odao taktiku i špijunirao za rivala s Marakane. Stolica je to sve demantovao, ali je na kraju napustio Humsku.

150. večiti derbi, Partizan - Crvena zvezda 1:2, sudija: Danilo Grujić

Partizan tražio penal posle kontakta Marka Petkovića nad Nemanjom Mihajlovićem. Crvena zvezda tražila jedanaesterac posle obaranja Marka Grujića od strane Miroslava Bogosavca. Crno-beli okrivili sudiju da je neopravdano zbog ofsajda poništio gol Nemanje Mihajlovića u drugom poluvremenu, a crveno-beli tražili crveni karton za Evertona posle obaranja Aleksandra Lukovića.

151. večiti derbi, Crvena zvezda - Partizan 1:1, sudija: Aleksandar Vasić

Fudbaler Crvene zvezde Damijen Le Talek optužio je sudiju Vasića da nije svirao čist penal nad njim kada je u šesnestercu bio vučen od strane nekoliko fudbalera Partizana.

152. večiti derbi, Partizan - Crvena zvezda 1:0, sudija: Milorad Mažić

Pomoćni trener Crvene zvezde Saša Petrović pogođen kamenicom u glavu, direktor Partizana Ivica Iliev isprozivao Blažu Raosavljevića i Gelora Kangu.

153. večiti derbi, Crvena zvezda - Partizan 1:1, sudija: Majo Vujović

Partizan se žalio posle gola Zvezde, tvrdeći da je neregularan jer je lopta izašla van terena nakon što ju je Ruiz vratio, a ona stigla do Kange koji je dao gol. Crvena zvezda se žalila posle izjednačenja Đurđevića poručivši da je napadač Partizana gol postigao rukom.

154. večiti derbi, Crvena zvezda - Partizan 1:3, sudija: Danilo Grujić

Crno-beli pobedili na Marakani posle šest godina. Pre početka utakmice bilo dosta polemike zašto ne sudi Milorad Mažić, ali posle utakmice nije bilo prigovora ni sa jedne strane na arbitražu Danila Grujića.

155. večiti derbi, Crvena zvezda - Partizan 0:0, sudija: Danilo Grujić

Partizan je aludirao na dva sporna momenta, padanje u kaznenom prostoru Tavambe i Jankovića, ali je tadašnji sekretar Sudijske komisije Igor Radojičić rekao da nije bilo momenata za sviranje penala

156. večiti derbi, Partizan - Crvena zvezda 1:1, sudija: Milorad Mažić

Crveno-beli tražili crveni karton za Evertona koji je na centru pred sudijom udario Aleksandra Pešića, a potom kopačkom gađao Filipa Stojkovića

157. večiti derbi, Crvena zvezda - Partizan 2:1, sudija: Danilo Grujić

Partizan se žalio zbog pomeranja derbija, odnosno Vaskrsa. Crno-beli su tražili da derbi sudi Milorad Mažić i izrazili sumnju u Danila Grujića. Posle utakmice niko nije komentarisao suđenje.

158. večiti derbi, Partizan - C. zvezda 1:1, sudija: Danilo Grujić

Partizan kaže da gol Boaćija nije bio regularan, dok u Zvezdi tvrde da je bio čist kao suza. Čelnici crno-belih Vučelić i Vazura, kao i golman Stojković optužili Grujića da ih je pokrao

Kurir sport/A. Radonić

Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track