HAOS NA AUTO-PUTU U HRVATSKOJ: Žestok obračun huligana BBB i Torcide! Demolirali pumpu, polupali automobile, pa pobegli od policije! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

STRAŠNO

HAOS NA AUTO-PUTU U HRVATSKOJ: Žestok obračun huligana BBB i Torcide! Demolirali pumpu, polupali automobile, pa pobegli od policije! (VIDEO)

Fudbal -

Huligani Torcide i BBB-a napravili su haos na jednom odmaralištu na autoputu u Hrvatskoj kada su se srele ljutite navijačke strane i nisu propustili priliku da se žestoko obračunaju. Tom prilikom demolirali su jedan kafić i parkirane automobile.

U toku prepodneva došlo je do stravičnog obračuna dve navijačke grupe i tom prilikom su korišćene kamenice, palice i motke!

Naime, Bojsi su krenuli prema Splitu gde Dinamo igra sa Slogom iz Mravinaca, a Torcida prema Zagrebu gde Vrapče dočekuje Hajduk.

Napoli je veliki favorit na svom San Paolu protiv Parme, a kvota na pobedu bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,93. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Parma.

Policija je dobila dojavu o tuči, ali nije nikoga zatekla na mestu sukoba.

- Sve je trajalo desetak minuta. Bed Blu Bojsi su palicama nasrnuli na pripadnike Torcide. Oštetili su i automobile koji su se nalazili na parkingu - rekao je oštećeni očevidac nemilog događaja.

- Bilo je strašno. Sa jedne i druge strane autoputa na benzinske pumpe stigli su u automobilima. Izleteli su iz njih i prelazili autoput ne gledajući prolaze li automobili. Imali su kapuljače, a nosili su baklje i drvene palice. Međusobno su se potukli i gađali bakljama. U jednom kafiću su razbili staklo i bacali stolice jedni na druge. Bilo je još ljudi na benzinskoj pumpi koji su u neverici gledali sukob. Policija je došla pre 10 minuta, ali oni su već otišli", rekao je očevidan događaja.

kurir.rs / 24sata.hr

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track