MBAPE ODUŠEVLJEN DELIJAMA: Čuo sam da je na Marakani luda atmosfera! (VIDEO)
Foto: Starsport©, AP

ZVEZDA PSŽ-A POHVALILA NAVIJAČE ZVEZDE

MBAPE ODUŠEVLJEN DELIJAMA: Čuo sam da je na Marakani luda atmosfera! (VIDEO)

Fudbal -

Kilijan Mbape oduševljen je navijačima Crvene zvezde!

Kada su ga zamolili da kaže nešto o predstojećem meču za Crvenom zvezdom, najbolji mladi fudbaler sveta je počeo da priča o Delijama.

- Crvena zvezda je ekipa koja ima fantastičnu atmosferu na njihovom stadionu. Igramo sada vrlo bitnu utakmicu, učinićemo sve da ih pobedimo, ali znamo da će da bude veoma teško. Znamo da imamo kvalitet da pobedimo crveno-bele i daćemo sve što je da nas da u tome i u uspemo - izjavio je Mbape za za popularnog sprskog Jutjubera Davida Vujanića.

Popularni "Vuj" rekao je potom asu PSŽ-a da će u poslednjem kolu na Marakani igrati pred najbučnijim navijačima na svetu.

- Nikad nisam igrao tamo, ali znam da njihovi navijači prave zaista ludu atmosferu na stadionu - rekao je mladi fudaler.

Inače, PSŽ dočekuje Crvenu zvezdu u sredu od 18.55 na Parku Prinčeva.

Zbog kazne UEFA crveno-beli biće bez prava da vode navijača na ovaj meč. Zanimljivo je da su poslednji meč ovi klubovi odigrali pre osam godina na turniru u Čikagu! Tada je srpski tim pobedio Parižane posle boljeg izvođenja jedanaestraca (1:1 posle 90 minuta, Kadu strelac za Zvezdu).

Izašle su kvote za gostovanje Zvezde u Parizu. PSŽ je, naravno, veliki favorit, a kvota da crveno-beli neće izgubiti (dupla šansa X2) je čak 7,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Pari Sen Žermen - Crvena zvezda.

Miloš Bjelinić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track