ŠOK! ZVEZDAN TERZIĆ OTKRIO VELIKU TAJNU O DERBIJU UŽIVO U PROGRAMU: Čuo sam se sa Batom Mirkovićem dan posle utakmice! Evo šta mu je poručio trener Partizana! (VIDEO)
Foto: Printscreen

OTKRIVENO

ŠOK! ZVEZDAN TERZIĆ OTKRIO VELIKU TAJNU O DERBIJU UŽIVO U PROGRAMU: Čuo sam se sa Batom Mirkovićem dan posle utakmice! Evo šta mu je poručio trener Partizana! (VIDEO)

Fudbal -

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde gosotvao je u četvrtak ujutru na televiziji Pink gde se dohvatio raznih tema vezano za fudbal, ali fokus je bio na nedavno odigranom večitom derbiju.

Tom prilikom Terzić je otkrio i da se, dan posle derbija, čuo sa trenerom Partizana Zoranom Batom Mirkovićem.

- Narod je očekivao debakl Partizana i trijumf Crvene zvezde zaboravljajući da je Zvezda u vrlo kratkom periodu odigrala dve jako teške i iscrpljujuće utakmice protiv Salcburga i Napolija. I fizički i emotivno. Jednostavno smo bili potrošeni. Meni je Bata Mirković i rekao: ''Terza, ja sam tačno očekivao vas kao izduvan balon. Ne možete se vi napeti u tako kratkom periodu i po treći put, a nama je to značilo sve.'' Nas dvojica smo se čuli dan posle derbija - jasan je bio Terzić koji je dodao:

- Ali, i to govori i kvalitetu Zvezde. Kada odigramo ispod naših očekivanja, a Partizan se napne 300 odsto svojih mogućnosti, rezultat na kraju bude 1:1. To govori o snazi Crvene zvezde.

Govorio je Terzić i o odnosima sa upravom crno-belih.

- Mi u Zvezdi cenimo Partizan i ko su Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela da nipodaštavaju klub kao što je Partizan. Mi stvarno želimo dobre odnose sa njima. Ali, mi smo podigli lestvicu. Podigli smo klub na jedan viši nivo. Mi razmišljamo na meč sa PSŽ-om i nemamo vremena da se bavimo Partizanom. Želimo da i oni nastave našim putem i da bude ponovo onakav kakav žele navijači - jasan je Terzić.

Kurir sport

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track