KONAČNO! Selektor Hrvatske otkrio zašto nikada neće pogledati snimak finala Mundijala u Rusiji
Foto: AP

DUGO JE ĆUTAO...

KONAČNO! Selektor Hrvatske otkrio zašto nikada neće pogledati snimak finala Mundijala u Rusiji

Fudbal -

Selektor reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić otkrio je zašto nikada neće pogledati snimak utakmice finala Mundijala u Rusiji.

Najbolji igrač sveta po izboru FIFA je Luka Modrić koji je sa selekcijom Hrvatske na SP u Rusiji osvojio drugo mesto. Dodeli nagrada prisustvovao je i selektor "kockastih" Zlatko Dalić koji je za hrvatske medije prokomentarisao ovo priznanje.

"Luka Modrić je to zaslužio, ovo je njegova godina, uzeo je sve što je mogao. A nadam se da će u Parizu 3. decembra uzeti i Zlatnu loptu. Logično je da uzme i tu nagradu zbog svega što je uradio", rekao je Dalić za tportal.hr.

Luka Modrić posle preuzimanja nagrade izjavio je kako bi sva individualna priznanja istog trenutka zamenio za zlato sa Svetskog prvenstva.

menjao bi sve nagrade za zlato na mundijalu
menjao bi sve nagrade za zlato na mundijalufoto: Reuters

Selektor Zlatko Dalić još uvek nije pogledao snimak sa finala Mundijala u Rusiji, a kako je nedavno izjavio - neće nikad. Dugo je trebalo novinarima da izvuku iz selektora zašto neće.

"Video sam golove na dodeli nagrada kada su ih prikazivali. I nemam nikakav problem s tim. Ali ostajem pri tome da snimak utakmice nikad neću gledati. Jednostavno, to mi je bolno. Ne mogu da gledam taj penal i sve ostalo. Pa penal nas je presekao, a bili smo bolji', otkrio je Dalić.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track