SKANDAL! NIJE VIŠE MOGLA DA ĆUTI: Studentkinja koju je Ronaldo silovao otkrila identitet! Na sudu ispričala SVAKI DETALJ jezivog čina! (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

STRAVIČNO

SKANDAL! NIJE VIŠE MOGLA DA ĆUTI: Studentkinja koju je Ronaldo silovao otkrila identitet! Na sudu ispričala SVAKI DETALJ jezivog čina! (UZNEMIRUJUĆE)

Fudbal -

Studentkinja iz Las Vegasa Ketrin Majorga tvrdi da ju je poznati fudbaler Kristijano Ronaldo analno silovao 2009. godine.

Ona tvrdi da se to dogodilo 12. juna u Ronaldovom apartmanu u hotelu Palmas u Las Vegasu gde ju je Portugalac prislio na seks.

Roma na Lacio, Kolarov na Sergeja. Blagi favorit je domaćin s kvotom 2,45, dok je kvota na trijumf gostiju 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za rimski derbi Roma - Lacio.

A posle duže vremena otkriven je i identitet devojke o kojoj se pisalo godinama.

Majorga je ćutala sve vreme budući da joj je Ronaldo platio 375 hiljada dolara u vansudskoj nagodbi. Do iste je došlo kada je ona pozvala policiju i kada je zaista potvrđeno da je ona silovana.

foto: Profimedia

Ona tvrdi da sada ima teške posledice psihičke prirode od samog čina silovanja i da više zbog toga ne može da ćuti.

Ronaldo je devojku upoznao na žurki u Las Vegasu, nakon čega je nju i drugaricu pozvao u svoju hotelsku sobu .

foto: EPA

Nakon izlaska iz đakuzija ona je krenula u wc kako bi se presvukla, a Ronaldo je krenuo za njom.

''Uglavnom, zamolio me je da mu dodirnem penis na 30 sekundi. Kada sam to odbila, zamolio me je da ga stavim u usta. Kakav idiot! Počela sam da se smejem jer sam mislila da je reč o šali. Taj tip je toliko zgodan i poznat, pa nije moguće da je toliko lud i perverzan, ispričala je ona i nastavila.

''Rekao je da će mi dopustiti da ga poljubim. Na šta sam mu odgovorila da može da me poljubi, ali da nemam nameru da mu dodirujem penis. Onda je snažno navalio na mene i počeo da me dodirujem i u jednom trenutku se našao na meni. ''

foto: Profimedia

Nije htela da ima seks sa njim, ali kako ona tvrdi, on ju je odvukao u sobu i bacio na krevet.

''Okenula sam se, a on je pokušao da mi skine donje rublje. Ponovo sam se okrenula i sklupčala u klupče kako bi sakrila svoju vaginu. Tada je skočio na mene i nisam mogla da se odbranim. Tada se analni seks i dogodio, ali bez zaštite i lubrikanata,'' objašnjava studentkinja.

Kurir sport

Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track