RONALDO U VELIKIM PROBLEMIMA: Preti mu i doživotni zatvor!
Foto: Profimedia

muke portugalca

RONALDO U VELIKIM PROBLEMIMA: Preti mu i doživotni zatvor!

Fudbal -

Studentkinja Ketrin Majorga optužila je tadašnjeg fudbalera Reala Kristijana Ronalda za silovanje i napadač Juventusa mogao bi za to skupo platiti.

Majorga (34) tvrdi da ju je Kristijano brutalno napastovao 2009. godine u svom apartmanu u hotelu u Las Vegasu, u kojem je radila kao hostesa.

- Nakon što me silovao izvinio se. Klekao je i rekao kako je on 99 posto dobar momak, ali ne zna šta je sa ovih 1 posto - rekla je ona u intervjuu, a Ronaldovi advokati su najavili tužbu protiv novina.

Taj jedan posto Ronalda bi mogao stajati velikog dela bogatstva koje se procenjuje na oko 400 miliona evra, ali i mnogo više od toga. U Nevadi nema zastarevanja silovanja ako je žrtva prijavila delo policiji unutar četiri godine. A može dobiti doživotni zatvor sa mogućnošću uslovnog izlaska tek nakon 10 godina. Iako je 2010. prihvatila 375.000 dolara sa računa na Britanskim Devičanskim ostrvima u zamenu za ćutanje, sada se sprema suočiti sa događajem koji joj je promenio život, zbog čega je smisao našla u alkoholu i borila se sa suicidalnim mislima.

Na pitanje zašto je prihvatila novac, rekla je da je bila prestravljena zbog njegove slave, a nije želela ni da se njeno ime provlači kroz medije.

- Novac sam iskoristila za lečenje. Jesam li ja to trebala da platim!? Silovao me - rekla je Ketrin i dodala kako su pre nagodbe Ronaldovi advokati unajmili privatne detektive da je prate i iskopaju nešto što bi je diskreditovalo. Motrili su joj na kuću i brojali kazne za parkiranje. Tvrdili su i da posao hostese nije bio baš za "dobre cure".

Ona ipak ne odustaje od svoje priče. Kaže kako ju je oduvek mučilo da li je još koja žena preživela isto što i ona. Tvrdi kako joj je Ronaldo prišao u klubu hotela, zgrabio je za ruku i rekao: "Ti, pođi sa mnom".

Druženje su ipak nastavili u njegovom apartmanu, u kom je bilo još ljudi, a napao je, kaže, dok se u kupatilu presvlačila u kupaći kostim.

Prijateljica koja je bila s njom kaže da je izašla raščupana, razmazane šminke i rastresena. Ronaldo je, prema nekim izveštajima koje novine nisu potvrdile, 2009. tvrdio kako je pristala na seks, ali u porukama koje je poslao njegov portugalski advokatski tim, priznaje kako mu je devojka rekla da prestane i nekoliko puta je rekla: "NE".

- Ležala je na boku. Nismo menjali poze 5 do 7 minuta. Rekla je da ne želi, ali se učinila dostupnom. Govorila mi je "nemoj, nisam kao druge" i posle sam se izvinio. Nije se žalila da je bilo brutalno, žalila se da sam je prisilio. Ali nije spominjala da će otići u policiju - obrazložio je navodno fudbaler.

Kaže i kako je pre samog čima bilo predigre u kojoj je voljno učestvovala pre samog čina, ali ona to osporava. Takođe, on tvrdi kako su Ketrin i njena prijateljica tražile da ih pusti u VIP deo, te da joj on nije prvi prišao. Prema njegovim gostima koji su to veče bili u apartmanu, pri odlasku nije bila uzrujana.

- Moja ćerka svaki dan živi s tim što joj je napravio. Bilo je dana kad bi me nazvala jer je videla negde njegovu sliku ili plakat i raspala se - rekla je mama Čeril (66).

Ronaldo bi mogao imati problem kredibiliteta kao svedok. U julu 2017. optužen je za utaju poreza. Tada se uspeo izvući samo a, sad ga čeka teža borba.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track