ROBEN VERUJE U USPEH: Nema krize, nismo zabrinuti!
Foto: AP

OTVORENO

ROBEN VERUJE U USPEH: Nema krize, nismo zabrinuti!

Fudbal -

Fudbaler Bajerna iz Minhena Arjen Roben rekao je danas da njegova ekipa nije u krizi, nakon što je u poslednje dve utakmice u Bundesigi ispustila bodove, i istakao da očekuje da će se već u meču protiv Ajaksa vratiti na pobedničke staze.

Bajern je prvo odigrao nerešeno s Augsburgom na svom terenu, a potom je izgubio od Herte u Berlinu i pao na drugo mesto na tabeli nemačkog šampionata, ali to ni malo ne brine Robena.

"Augsburg i Herta nisu imali puno šansi, ali su postizali golove. Mi smo imali mnogo više prilika od naših rivala, ali ih nismo iskoristili. Fudbal je toliko jednostavan. Nismo zabrinuti zbog toga i nema potrebe da pričamo o krizi. Započećemo novu seriju pobeda i sve će opet biti dobro", rekao je Roben pred meč protiv Ajaksa u Ligi šampiona.

Fudbaleri Bajerna sutra dočekuju Ajaks, u utakmici drugog kola Grupe E Lige šampiona.

Obe ekipe su pobedama počele najjače evropsko takmičenje, Bajern je pobedio Benfiku sa 2:0, dok je Ajaks slavio protiv AEK-a sa 3:0.

"Drago mi je što posle dužeg vremena igraju dva holandska kluba igraju u Ligi šampiona. Ajaks je dobro počeo i imaju kvalitet za plasman u narednu rundu", rekao je Roben.

"Radujem se utakmici protiv holandskog tima, posebno protiv Ajaksa... Za sve ove godine mog igranja u Ligi šampiona to mi se dogodilo jednom ili dva puta... Nadam se da će biti dobra utakmica", rekao je bivši kapiten Holandije.

Utakmica Bajern - Ajaks igra se sutra od 21.00.

Kurir sport/Beta

Foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track