SPEKTAKL U KRAGUJEVCU: Najbolji futsaleri sveta stižu u halu Jezero!
Foto: Promo

startuje liga šampiona

SPEKTAKL U KRAGUJEVCU: Najbolji futsaleri sveta stižu u halu Jezero!

Fudbal -

Naredna nedelja biće prava poslastica za sve futsal sladokusce. Dugo očekivani turnir počinje u kragujevačkoj hali Jezero. Najtrofejniji srpski klub, KMF Ekonomac, će u okviru grupe 2, Glavne runde UEFA Lige šampiona u malom fudbalu dočekati velike evropske klubove odnosno prvaka Evrope Inter iz Madrida, najtrofejniji Češki klub, EP Hrudim, kao i sjajnog šampiona Ukrajine Kherson.

Prvak Evrope, Inter Movistar iz Madrida dolazi po prvi put u svojoj istoriji u Kragujevac, predvodjen najatraktivnijim igračem današnjice, igračem-majstorom ovog sporta, izuzetnim čovekom i velikim sportistom Rikardinjom, koji će uz sjajne igrače španske reprezentacije koji čine tim koji poslednje dve godine prvak Starog kontinenta sigurno biti veliki magnet za ljubitelje ovog sporta. Nema bolje pozivnice za svakog ko voli ovaj sport nego dolazak jedne ovakve ekipe koju veoma uspešno vodi trener Hesus Velasko.

Prvak Češke iz Hrudima je ekipa koja je najtrofejniji klub iz Češke, veoma respektabilna ekipa i tim sa kojim se Ekonomac nekoliko puta sastajao. Ništa manje značajni nisu ni predstavnici Ukrajine, Kherson, tim koji je poslednje dve godine prvak ove zemlje, a u naš grad ponovo dolaze nakon prošlogodišnjih igara protiv Ekonomca, takodje u Jezeru.

Četa Predraga Rajića je imala tri utakmice u prvenstvu, sve tri uspešno je okončala u svoju korist i spremno dočekuje ovaj turnir za koji se svi u klubu spremaju puna dva i po meseca.

Za ovaj turnir, sve četiri ekipe su se tokom leta odlično pojačale, pa će čini se svih šest utakmica biti vrhunskog kvaliteta. Kragujevačko Jezero biće naredne srede, četvrtka i subote od 18.00 i 20.30 poprište odličnih sportskih dogadjaja.

KMF Ekonomac ove godine turnir organizuje u čast svoga grada koji ove godine proslavlja 200 godina od proglašenja prve prestonice moderne Srbije. Ulaz za sve ljubitelje ovog sporta biće besplatan, s tim što se besplatne karte ovih dana dele na biletarnici hale Jezero.

Raspored održavanja utakmica

DatumVremeMeč

03.10.2018

SREDA

06.00 pmINTER FS vs MFC KHERSON03.10.2018

SREDA

08.30 pmKMF EKONOMAC vs FK EP CHRUDIM04.10.2018

ČETVRTAK

06.00 pmFK EP CHRUDIM vs INTER FS04.10.2018

ČETVRTAK

08.30 pmKMF EKONOMAC vs MFC KHERSON06.10.2018

SUBOTA

06.00 pmMFC KHERSON vs FK EP CHRUDIM06.10.2018

SUBOTA

08.30 pmINTER FS vs KMF EKONOMAC

D.I.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track