PREDRAG ROGAN NA KLUPI SPARTAKA: Posle razlaza sa Gaćinovićem Subotičani doveli novog trenera
Foto: AP

GOLUBOVI KREĆU U NOVE POBEDE

PREDRAG ROGAN NA KLUPI SPARTAKA: Posle razlaza sa Gaćinovićem Subotičani doveli novog trenera

Fudbal -

Nakon sporazumnog prekida saradnje i razlaza sa dosadašnjim trenerom Vladimirom Gaćinovićem, Uprava FK Spartak je imenovala Predraga Rogana za novog šefa stručnog štaba Plavih golubova.

"Iako se Spartak nalazi u dosta teškoj situaciji odlučili smo se da ukažemo poverenje mladom treneru koji je svojim dosadašnjim radom pokazao i dokazao da se radi o veoma perspektivnom stručnjaku. Pratili smo njegov rad u FK Zemun, FK Mačva i TSC-u iz Bačke Topole i uverili smo se da je Rogan pravo rešenje za nas", saopštio je predsednik kluba Dragan Simović.

"Potrebno je napomenuti da je Predrag Rogan jedno vreme bio pomoći trener u Ujpeš Doža iz Budimpešte. Posebne preporuke Rogan je stekao kada je pre oko 5 godina bio direktor Omladinske škole Spartaka i vrlo je uspešno vodio spartakovu filijalu FK Palić. Tada smo se uverili da se radi o čoveku koji je 24 časa posvećen fudbalu, koji nikada ne odustaje od sprovođenja sportskih ciljeva. Zadovoljni smo što se radi o mladom i ambicioznom treneru koji je pokazao da njegov način rada garantuje da naš klub čekaju bolji dani.- dodaje Simović.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track