MARKO MARIN SE UPISAO U ISTORIJU ZVEZDE: Evo kako je strelac prvog gola crveno-belih u Ligi šampiona prokomentarisao debakl u Parizu
Foto: EPA/YOAN VALAT

PRIMALI LAKE GOLOVE

MARKO MARIN SE UPISAO U ISTORIJU ZVEZDE: Evo kako je strelac prvog gola crveno-belih u Ligi šampiona prokomentarisao debakl u Parizu

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin rekao je da je njegova ekipa u večerašnjoj utakmici u Ligi šampiona dozvolila Pari Sen Žermenu da lako postigne golove.

"Pokušali smo što duže da držimo nulu, a onda su nam dali gol iz slobodnog udarca, bilo je teško braniti. Dali su nam previše lako golove, njihovi igrači su bili sami u petercu pred golmanom i to ne sme da se događa", rekao je Marin posle utakmice za RTS.

Fudbaleri Zvezde izgubili su večeras u Parizu od Pari Sen Žermena sa 1:6, u drugom kolu Grupe C u Ligi šampiona. Jedini gol za beogradski klub, prvi u Ligi šampiona, postigao je Marin u 74. minutu.

Upitan da li je pariski klub večeras pokazao kvalitet, Marin je odgovorio da Pari Sen Žermen to nije uradio samo protiv Zvezde, već da to čini svakog vikenda i da svako zna kvalitet tog kluba.

Posle dva kola Zvezda ima bod u Grupi C, a Pari Sen Žermen tri.

U drugoj utakmici u toj grupi večeras igraju Napoli i Liverpul.

U trećem kolu 24. oktobra Zvezda igra na Enfildu protiv Liverpula, a Pari Sen Žermen će dočekati Napoli.

(Beta, Foto: EPA/YOAN VALAT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track