BATA MIRKOVIĆ U PROBLEMU: Srbija ili Crna Gora? Meni je najteže!
Foto: Starsport

trener partizana neodlučan

BATA MIRKOVIĆ U PROBLEMU: Srbija ili Crna Gora? Meni je najteže!

Fudbal -

Trener Partizana, koji je donedavno bio pomoćnik Ljubišu Tumbakoviću u selekciji naših suseda, kaže da ne zna za koga će da navija pred duel dve selekcije u Ligi nacija.

Trener Partizana Zoran Bata Mirković, koji je donedavno bio pomoćnik Ljubiši Tumbakoviću u reprezentaciji Crne Gore, priznao je da će mu biti teško pred duel ove dve selekcije u 2. kolu Lige nacija.

- Ja sam u nezgodnoj poziciji. Srbija je moja zemlja, a crnogorska reprezentacija moja druga kuća. Ljubiša Tumbaković, moj veliki prijatelj, pa i više od toga, vodi Crnu Goru, ja sam do skoro sarađivao sa njim. Ne znam, neka pobedi bolji - kazao je Mirković za TV Vijesti.

bata mirković u problemu
bata mirković u problemufoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

On je istakao da očekuje tešku utakmicu, jer ulog je veliki, ali da malu prednost daje Srbiji.

- Utakmica je takmičarska, veoma bitna za obe selekcije, a po svim ostalim elementima, ona bi trebalo da bude prijateljska, da ne kažem bratska. Mnogo fudbalera iz oba tima igraju ili su igrali zajedno, druže se i van terena, i izuzetno se poštuju. Može se Srbiji dati uloga favorita, problem za Crnu Goru može da bude ako ne budu igrali Jovetić i Savić. Trener Partizana veruje da će oba duela, u Podgorici, a zatim u Beogradu proteći bez incidenata.

- Siguran sam da će stadion biti pun, da će sve proteći u najboljem redu, u miru i prijateljstvu. Kako se budemo sastali u Podgorici da se i rastanemo, a isto tako da bude i u revanšu u Beogradu - zaključio je Mirković.

Superliga Srbije

Partizan danas dočekuje Voždovac

Fudbaleri Partizana danas (18.00) u 11. kolu Superlige Srbije na svom stadionu dočekuju ekipu Voždovca. Crno-beli očekuju trijumf, jer su prethodna dva kola, oba puta remizirali, prvo sa Crvenom zvezdom 1:1, da bi prošle nedelje u Nišu sa Radničkim odigrali 2:2. Partizan ako želi da ostane u trci sa Crvenom zvezdom, moraju večeras da stignu do tri boda.

kurir.rs / Milan Nastić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track