IMAJU MILIONE I MISLE DA SU NEDODIRLJIVI: Ovi poznati sportisti su bili optuženi za silovanje, a malo njih je kasnije izbeglo zatvorsku kaznu! (VIDEO)
Foto: AP, Profimedia

priča za sva vremena

IMAJU MILIONE I MISLE DA SU NEDODIRLJIVI: Ovi poznati sportisti su bili optuženi za silovanje, a malo njih je kasnije izbeglo zatvorsku kaznu! (VIDEO)

Fudbal -

Imaš milione na računu, globalna si zvezda, super-star, tebi je sve dozvoljeno i ponekad, čini se, zaboraviš na granicu koja ipak mora da postoji.

Devojke su u ovim pričama jasno i glasno, navodno, tako stoji u optužnicama, rekle ne, a brojni sportisti su ih ignorisali i nastavili svoj zloćudni plan.

Povod za ovo je priča od pre devet godina. Naime davne 2009. godine Ronaldo se malo više opustio u prestonici kocke i napravio čudo. Tog 13. jun 2009 godine šarmirao je i osvojio Ketrin Majorgu, koja je tada radila kao hostesa u lokalnom baru.

''Izvinjavao mi se posle svega, ali bilo je kasno za sve to, '' otkrila je Amerikanka u intervjuu za Špigl.

foto: Reuters, Printscreen YouTube

Majorga je ćutala sve vreme budući da joj je Ronaldo platio 375 hiljada dolara u vansudskoj nagodbi. Do iste je došlo kada je ona pozvala policiju i kada je zaista potvrđeno da je ona silovana.

Nije htela da ima seks sa njim, ali kako ona tvrdi, on ju je odvukao u sobu i bacio na krevet.

''Okenula sam se, a on je pokušao da mi skine donje rublje. Ponovo sam se okrenula i sklupčala u klupče kako bi sakrila svoju vaginu. Tada je skočio na mene i nisam mogla da se odbranim. Tada se analni seks i dogodio, ali bez zaštite i lubrikanata,'' otkrila je Amerikanka.

foto: Profimedia

Nakon što je Amerikanka iznela sudske dokumente koji optužuju Portugalca za seksualno zlostavljanje u hotelskoj sobi, Kristijano Ronaldo je oštro negirao optužbe.

"Ne, ne, ne, ne, ne... Ono što su rekli su lažne vesti. Oni samo žele da promovišu sebe koristeći moje ime. To je normalno. Žele da budu poznati, a deo posla je izgovoriti moje ime. Ja sam srećan čovek i sve je kako treba", poručio je Ronaldo.

foto: AP

Čitava ova priča pokrenula je lavinu sličnih situacija u kojoj su se našli poznati sportisti.

Najpre ćemo vam predočiti listu onih koji su OPTUŽENI:

Bivša NFL zvezda Daren Šarper bila je optužena za silovanje dve devojke u Kaliforniji, a bio je osumnjičen za isto delo u Arizoni, Nevadi, Luizijani. Dobio je kaznu od čak 20 godina za ukupno 16 silovanja.

Na vrhuncu slave veliku grešku napravio je i Majk Tajson koji je silovao 18-godišnjakinju davne 1991. godine. Za ovo zlodelo bio je optužeb na zatvorsku kaznu od šest godina, ali je odležao duplo manje.

NFL zvezda Tomas Henderson je tokom osamdesetih godina optužen za zavođenje i seksualno zlostavljanje jedne 18-godišnjakinje tokom kokainskih orgija. Odležao je za to dve godine zatvora.

Bivši NBA igrač Edi Džonson ostao je poznat po tome što je prešao brojku od 100 hapšenja. Seksualno je zlostavljao devojčicu od 12 godina i za to je dobio doživotnu kaznu zatvora.

Nekada poznata zvezda bejzbola Mel Hal i danas je u zatvoru i potencijalno pomilovanje za njega će se razmatrati tek 2031. godine kada će napuniti 71. godinu. Zlostavljao je dve devojčice od 12 i 15 godina i sud nije imao milosti za njega.

Skejter Mark Ragovski silovao je i ubio 22-godišnjakinju i osuđen je na kaznu od 31 godinu. On je odbacio sve optužbe, pa i dalje tvrdi da nije kriv.

Dvostruki olimpijski šampion Stiven Lopez, optužen je za ove godine za silovanje. Stivena je optužila Amber Mins Rendal koja tvrdi da ju je slavni sportista drogirao i silovao. Posle nje su se javila još neke...

ODBAČENE OPTUŽBE:

Kobi Brajant je bio optužen za silovanje u Koloradu 2004. godine. Bila je optužnica podignuta, ali na kraju je slučaj potpuno odbačen.

Pejton Mening, jedan od najomiljenih sportista svoje generacije. Sve do onog trenutka kad aje stigla optužnica. Navodno je seksualno zlostavljao svog trenera 1996. godine, a na kraju je sve odbačeno jer je na kraju ipak shvatio da je sve bila ''nameštaljka.''

Bivši fudblaer i reprezentativac ''kockastih'' Ivan Klasnić u jednom trenutku života živeo je bajka, a u drugom - drama. Problemi sa bubregom obeležili su njegovu uspešnu karijeru. Supruga ga je napustila kada je pronašla odeću druge žene u sobi u Mančesteru, a onda je u jesen 2010. godine stigla optužnica da za silovanje 17-godišnje devojčice. Nekoliko meseci kasnije oslobođen je optužbi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track