CRNO MU SE PIŠE: Još TRI ŽENE se javile i OPTUŽILE RONALDA  ZA SILOVANJE!
Foto: Reuters

OVO SE OTELO KONTROLI

CRNO MU SE PIŠE: Još TRI ŽENE se javile i OPTUŽILE RONALDA ZA SILOVANJE!

Fudbal -

Amerikanka Ketrin Majorga je prijavila Kristijana Ronalda da ju je silovao 2009. godine u Las Vegasu i oko toga se digla velika prašila, a od kako je ona 'otvorila dušu' za nemačke medije, tako su počele da se javljaju žene koje tvrde da ih je slavni fudbaler seksualno napastvovao.

Britanski "San" je objavio šokantnu informaciju da su još tri žene optužile slavnog fudbalera Kristijana Ronalda, protiv kog je nedavno otvoren postupak u Americi posle tvrdnji da je silovao jednu devojku.

Jedna od tih novih, zasad neimenovanih žena, tvrdi da je bila silovana od strane čuvenog Portugalca posle žurke na kojoj su bili, druga je samo kratko priznala advokatima "da ju je Ronaldo povredio", a treća im je otkrila da je, poput Majorge, 2009. sklopila dogovor da se o problematičnom odnosu sa Kristijanom ne priča javno, što je, pretpostavlja se, bilo ispraćeno finansijskom nadoknadom od strane tadašnjeg fudbalera Reala, a sadašnjeg člana Juventusa.

fudbaler optužen za silovanje
fudbaler optužen za silovanjefoto: Profimedia

Ronaldu ovo nije prvi put da se suočava sa optužbama za silovanje, jer kada je imao 20 godina bio je osumnjičen da je silovao jednu Francuskinju u hotelu Sanderson u Londonu. Sedam nedelja kasnije sud je usled nedostatka dokaza odbacio optužnicu.

Još jedna žena je tvrdila da je Ronaldo napastvovao nju i njenu rođaku iste noći, ali kasnije je povukla tužbu.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track