DEVOJČICA ZA PRIMER SVIMA: Jovana je uspela da dobije životnu bitku, a sada pomaže onima kojima je to najpotrebnije (VIDEO)
Foto: Printscreen

SUPERHEROJ

DEVOJČICA ZA PRIMER SVIMA: Jovana je uspela da dobije životnu bitku, a sada pomaže onima kojima je to najpotrebnije (VIDEO)

Fudbal -

Jovana Jole Leposavić, golman ŽFK Crvena zvezda, posle najveće pobede i dobijene životne bitke, nastavlja da pomaže drugima.

Sa prijateljima organizuje humanitarnu utakmicu koja će biti održana 19. oktobra, sa početkom u 21 sat, na terenu SC Gladijator u Kneževcu, opština Rakovica. Prihod koji bude prikupljen od utakmice ide za lečenje Isidore Pavlović, rođene 1993. godine, inače obolele od kancera. Isidora treba u decembru da nastavi lečenje u Nemačkoj.

Utakmica je revijalnog karaktera i svi koji mogu bilo bi lepo da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji. Igraće fudbalerke Zvezdinog B tima protiv najverovatnije pripadnika MUP-a, pošto je Isidora inače ćerka policijskog službenika. Ulaznice neće biti u prodaji, već će biti kutija i cena ulaska na utakmicu je 500 dinara, a ko je u prilici može da priloži i veću sumu. Podsetimo, Jovana je veliki borac i vrlo plemenita devojka. I sama je vodila životnu bitku sa karcinomom i posle najbitnije pobede nastavila je sa misijom da pomaže deci kojoj je pomoć neophodna.

Kurir sport

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track