OVO JE DOKAZ ZVEZDINOG DOBROG RADA: Evo koje crveno-bele je Krstajić pozvao na okupljanje reprezentacije!
Foto: Starsport©

sjajno

OVO JE DOKAZ ZVEZDINOG DOBROG RADA: Evo koje crveno-bele je Krstajić pozvao na okupljanje reprezentacije!

Fudbal -

Reprezentativna pauza dobro će doći fudbalerima Crvene zvezde i da malo predahnu, ali odmor ne važi za sve, jer će mnogi od njih igrati za nacionalne timove.

Na spisku A reprezentacije Srbije našla su se trojica fudbalera - Nenad Krstičić, Milan Rodić i debitant Branko Jovičić.

Oni će biti na raspolaganju za mečeve Lige nacija, odnosno duele "orlova" na gostovanjima Crnoj Gori (11. oktobar) i Rumuniji (14. oktobar). Poziv za nastup u mladoj reprezentaiji Srbije, pred kojom je sama završnica kvalifikacija i overa plasmana na Evropsko prvenstvo, dobio je talentovani levi bek Aleksa Terzić. Našeg desnog beka Filipa Stojkovića čekaju mečevi za reprezentaciju Crne Gore, takođe u Ligi nacija, i to u istoj grupi u kojoj je i Srbija, pa će imati priliku da se nađe naspram saigrača iz Zvezde. Za reprezentaciju Komorskih ostrva i ovoga puta bi mogao da nastupi El Fardu Ben, čiji nacionalni tim čekaju dueli sa reprezentacijom Maroka u kvalifikacijama Kupa afričkih nacija. Ričmond Boaći se vratio u selekciju Gane dobrim partijama u crveno-belom dresu i biće na raspolaganju za mečeve u istom takmičenju protiv Sijera Leonea. Zvezdin štoper Miloš Degenek ima obaveze u reprezentaciji Australije koja treba da odigra prijateljski meč sa Kuvajtom 15. oktobra. Boje omladinske reprezentacije Srbije, u sklopu priprema za mečeve prvog kruga kvalifikacija za EP, mogli bi da brane naš golman Miloš Gordić, odnosno defanzivac Damjan Daničić i fudbaleri sredine terena Željko Gavrić i Radivoj Bosić, naš trio koji je na pozajmici u Grafičaru. Omladinska selekcija imaće provere protiv vršnjaka iz Rusije 11. i 13. oktobra u Staroj Pazovi.

Kurir sport

Foto: Crvena zveda

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track