TERI OKAČIO KOPAČKE O KLIN I PRIZNAO: Da, biću trener! Aston Vila? Videćemo
Foto: Reuters

OTVARA NOVO POGLAVLJE

TERI OKAČIO KOPAČKE O KLIN I PRIZNAO: Da, biću trener! Aston Vila? Videćemo

Fudbal -

Bivši engleski fudbalski reprezentativac Džon Teri rekao je danas da želi da se bavi trenerskim poslom, ali nije komentarisao navode da će preuzeti Aston Vilu.

Legendarni fudbaler Čelsija, 37-godišnji Teri, u ponedeljak je saopštio da je završio karijeru, a poslednji klub mu je bio Aston Vila. Taj drugoligaš traži trenera otkako je uprava prošle nedelje otpustila Stiva Brusa zbog loših rezultata.

Britanski mediji preneli su da je glavni kandidat za trenera Aston Vile bivši francuski reprezentativac Tijeri Anri.

Upitan da li bi krenuo stopama bivših saigrača iz engleske reprezentacije Frenka Lamparda i Stivena Džerarda, koji su već postali treneri, Teri je rekao da je spreman na naredno poglavlje u životu.

"Videćemo šta će budućnost doneti. Nadam se da će biti upola uspešna kao u igračkoj karijeri. Imam ambicija da postanem trener, već dugo. Želim da budem trener na duge staze. Ali, treba mi vreme da sagledam stvari, to je sada najvažnije", rekao je Teri, preneo je Skaj.

Teri je skoro celu karijeru proveo u Čelsiju, a rekao je da je uzbudjen zbog dobrog početka sezone ekipe pod trenerom Mauricijem Sarijem.

"Dobro im ide. U više navrata sam naleteo na Sarija, kao i na treningu, on je sjajan, trenutno igraju veoma dobro, veoma uzbudljiv fudbal. Nadam se da će tako nastaviti i da možemo ponovo da se borimo za titulu", naveo je Teri.

(Beta, Foto: Reuters)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track