NAPETO U PODGORICI: Velike mere obezbeđenja uoči istorijske utakmice Crna Gora - Srbija!  Zatvoreni svi kafići i restorani zbog meča visokog rizika!
Foto: Printskrin

policija na sve strane

NAPETO U PODGORICI: Velike mere obezbeđenja uoči istorijske utakmice Crna Gora - Srbija! Zatvoreni svi kafići i restorani zbog meča visokog rizika!

Fudbal -

Svi lokali u centru Podgorice, u neposrednoj blizini Stadiona pod Goricom, kao i u samom centra grada, zatvoreni su danas u 14 časova, uoči večerašnje utakmice fudbalskih reprezentacija Crne Gore i Srbije, koju je policija označila kao susret visokog rizika.

Kafei su takodje zatvoreni iz bezbednosnih razloga.

Više ulica u neposrednoj blizini Gradskog stadiona pod Goricom zatvareno je od 16.00 sati za sva vozila.

"Ulice će biti zatvorene do ponoći, a policija, ukoliko to bude bilo potrebno, može u ovom periodu za saobraćaj zatvoriti i druge ulice u centru Podgorice", saopštila je Uprava policije i dodala da ulice mogu biti zatvorene i duže, ako bude bilo potrebe.

Fudbalske reprezentacija Crne Gore i Srbije sastaju se prvi put u istoriji večeras u 20.45 sati u Podgorici počinju utakmicu Trećeg kola Grupe C Lige nacija.

Fudbalsku ekspediciju Srbije policija je juče u Podgorici, pred utakmicu Lige nacija, dočekala ; s maksimalnim oprezom i merama obezbedjenja.

Predsednik Komisije za bezbednost i sigurnost na fudbalskim takmičenjima Dragoljub Sekulić rekao je da je utakmica sa Srbijom, posle gostovanja Engleske i Italije, jedna od najzahtevnijih u pogledu bezbednosti, i da je s pravom proglašena za duel visokog rizika.

Najavljeno je da će direktori Uprava policije Crne Gore i Srbije, Veselin Veljović i Vladimir Rebić, zajedno gledati utakmicu.

Utakmicu će gledati i menadžer Mančester junajteda Žoze Morinjo, koji je stigao u Podgoricu.

Kurir sport/Beta

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track