PRVI UTISCI

FUDBALERI SRBIJE JEDNOGLASNI POSLE POBEDE U PODGORICI: Igrali smo kao jedan, bili smo bolji! Teren nam nije dozvoljavao da pokažemo više (KURIR TV)

Fudbal -

Fudbaleri Srbije veoma su zadovoljni igrom i pobedom na gostovanju u Crnoj Gori.

Od specijalnog dopisnika Kurira iz Podgorice Miloša Bjelinića.

Svoje prve utiske preneo je pre svih novi kapiten Dušan Tadić.

'' Kao što se i očekivalo, jedna veoma borbena utakmica, teren nam nije dozvoljavao da igramo bolji fudbal. Igrali smo baš onako kako smo se dogovorili. Svi su dali sve od sebe i igrali smo kao jedan, to je najbitnije. Što se tiče Rumunije, svaka naredna utakmica je ključna, bitno je da pobeđujemo, idemo redom korak po korak.

Nakon kapitena, svoje utiske preneo nam je i strelac dva gola Aleksandar Mitrović:

''Drago mi je da smo pobedili i da su upravo moja dva gola bila odlučujuća. Zatvorili smo sve prilaze ka golu i taktički smo bili bolji. Zatvorili smo njihovog najboljeg igrača Jovetića i to je najbitnije. Imali smo nekoliko dobrih prilika, ali nismo uspeli da slavimo, nećemo da se žalimo, uzeli smo sva tri boda, to je najbitnije. Što se tiče Rumunije, mislim da smo kvalitetniji od njih, ali nismo uspeli to u Beogradu da iskoristimo. Oni su dali dva gola iz dva šuta. Idemo tamo da osvojimo tri boda i da overimo prvo mesto'', zaključio je Mitrović.

Svoje utiske preneo je srpski reprezentativac Mijat Gaćinović.

''Veliko hvala našim navijačima na podrsci, takodje, fenomenalna atmosfera koju su napravili domaći navijači. Hvala i njima, nadam se da ćemo uzvratiti tako u Beogradu,'' zaključio je Gaćinović.

Naredna utakmcia reprezentacije Srbije jeste u Bukureštu u nedelju sa selekcijom Rumunije.

Taj meč će najverovatnije odlučivti o pobedniku grupe.

Kurir sport

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track