Najnovije vesti

ORLOVI BOLJI OD SOKOLOVA Andrija Mandić: Da su karte bile u prodaji, dve trećine stadiona pevalo bi himnu Bože pravde!
Foto: Vijesti.me/Zoran Đurić

LIGA NACIJA

ORLOVI BOLJI OD SOKOLOVA Andrija Mandić: Da su karte bile u prodaji, dve trećine stadiona pevalo bi himnu Bože pravde!

Fudbal

Predsednik crnogorske stranke Nova srpska demokratija Andrija Mandić čestitao je fudbalskoj reprezentaciji Srbije pobedu nad selekcijom Crne Gore u Ligi nacija, navodeći da bi dve trećine prisutnih na stadionu pevalo himnu Bože pravde da su karte bile u slobodnoj prodaji.

"Čestitamo reprezentaciji naših sunarodnika sjajnu pobedu u večerašnjoj utakmici. Da su karte bile u slobodnoj prodaji, dve trećine stadiona pevalo bi svesrpsku himnu Bože pravde, ali i minimalan broj naših navijača bio je dovoljan da se prava himna jače čuje", naveo je Mandić u čestitki.

 

Dodao je da su "trobojke i imena gradova ispisana ćirilicom oživeli kroz navijanje" za Srbiju.

 

"Trobojke i imena naših gradova ispisana ćirilicom oživeli su kroz navijanje za reprezentaciju Srbije, onu istinsku Crnu Goru. Reprezentaciju naših sunarodnika još jednom pozdravljamo ispred srpskog naroda u Crnoj Gori i želimo da i dalje pobeđuje", napisao je Mandić.

 

Crnogorske institucije proglasile su meč između Crne Gore i Srbije utakmicom visokog rizika, zbog čega karata nije bilo u slobodnoj prodaji. Navijači Srbije dobili su svega 700 mesta na stadionu, dok je Fudbalski savez Crne Gore preuzeo ostalih 11.000 karata.

 

Ulaznice su se mogle otkupiti samo uz kopiju lične karte, a na stadion nije moglo da se uđe bez identifikacionog dokumenta.

 

Agencija za zaštitu ličnih podataka saopštila je da će po službenoj dužnosti inicirati postupak nadzora kako bi se utvrdio pravni osnov za obradu ličnih podataka kopiranjem identifikacione isprave.

 

kurir.rs / Beta

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...