KO JE ČOVEK KOJI ŽELI DA SMESTI ZVEZDI?! Potraga za doušnikom koji je bacio ljagu na srpskog šampiona!
Foto: Reuters, Printscreen

sumnjaju u domaću kuhinju

KO JE ČOVEK KOJI ŽELI DA SMESTI ZVEZDI?! Potraga za doušnikom koji je bacio ljagu na srpskog šampiona!

Fudbal -

Crvena zvezda i srpski istražni organi rešeni su da otkriju identitet čoveka koji je alarmirao predsednika UEFA Aleksandra Čeferina i francuske istražitelje, vezano za utakmicu crveno-belih protiv PSŽ (1:6) u drugom kolu Lige šampiona, saznaje Kurir!

Ko je čovek koji želi da smesti Crvenoj zvezdi, glavna je tema čelnika iz Ljutice Bogdana...

Ko je taj "kredibilni doušnik" iz Srbije koji je napravio čitavu zavrzlamu i antireklamu bivšem prvaku Evrope iz 1991. godine... To su pitanja koja muče rukovodstvo Crvene zvezde.

Na Marakani sumnjaju u "domaću kuhinju" odnosno pojedince i grupe kojima smeta jaka Crvena zvezda, posebno u proteklih nekoliko godina, kada se klub digao iz pepela i počeo da osvaja trofeje u domaćem prvenstvu i dve godine zaredom da igra grupnu fazu takmičenja u Evropi. Prošle godine Ligu Evrope, a ove Ligu šampiona.

Ogromna ljaga bačena je na ugled oba kluba. Ako se dokaže da su navodi netačni Crvena zvezda i Pari Sen Žermen će na sudu dobiti veliku novčanu odštetu.

Stanković i Laković bi mogli da rasvetle slučaj

Dejan Stanković i Zoran Laković se trenutno nalaze na visokim funkcijama u UEFA i upravo oni bi morali sve da znaju o navodnom nameštanju rezultata na meču Pari Sen Žermen - Crvena zvezda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track