ŠOKANTNA TEORIJA BIVŠEG PREDSEDNIKA PARTIZANA! Priča da je Zvezda namestila meč je plasirana da bi se skrenula pažnja sa žestokog SKANDALA!
Foto: Fonet

Ćurković za francuske medije

ŠOKANTNA TEORIJA BIVŠEG PREDSEDNIKA PARTIZANA! Priča da je Zvezda namestila meč je plasirana da bi se skrenula pažnja sa žestokog SKANDALA!

Fudbal -

Bivši predsednik Partizana Ivan Ćurković smatra da je priča o nameštanju utakmice PSŽ - Crvena zvezda plasirana kako bi se skrenula pažnja sa žestokog skandala koji potresa belgijski fudbal.

Ćurković je za francuski list "Le Parisien" izneo ovu izuzetno zanimljivu teoriju.

"Poslednjih dana, u Srbiji se mnogo priča i piše o aferi sa fudbalskim agentima koja potresa Belgiju. U tom slučaju postoje dokazi i o tome se mnogo više daje na značaju u Srbiji. Zato imam osećaj da je priča oko nameštanja utakmice Zvezde i Pari Sen Žermena ustvari plasirana da bi se manje pričalo o skandalu u Belgiji", smatra Ćurković.

Ćurković je istakao da istina mora izaći na videlo.

"Ovo mora da izađe na čistac, šta god da je u pitanju. Pitanje je gde su dokazi? Imam poverenja u pravosudni sistem koji se bavi istragom. Dokazi su ključni. Lako je sada reći "želeo je" ili "hteo je", ali bez dokaza... U današnje vreme, postoje mnogo efikasnih metoda da se nečemu uđe u trag."

Bivši čelnik Partizana ne vidi ništa sporno u ubedljivom porazu Crvene zvezde. Smatra da je to bilo očekivano, kada se pogleda odnos snaga dva tima.

"Ne verujem stvarno da je bilo nameštanja. Pogledajte samo igračku vrednost PSŽ-a, deset puta je veći od Zvezdinog koji je oko 45 miliona evra. Gledano sa sportske strane, igrači Pari Sen Žermena su kvalitetniji. Nedavno je PSŽ pobedio Lion 5:0, Sent-Etjen 4:0. Srbi su poraženi 6:1. Na sve to, Milan Borjan je odbranio nekoliko udaraca. Bez njega na golu, Zvezda je mogla da primi 8 ili 9 golova."

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track