SAMO GOL NEDOSTAJAO

JEDNO PITANJE IZNERVIRALO KRSTAJIĆA: Vama ni Bog ne može udovoljiti (KURIR TV)

Fudbal -

Selektor Srbije Mladen Krstajić čestitao je svojim izabranicima na predstavi protiv Rumunije iako "orlovi" nisu pobedili.

Od specijalnog izveštača Kurira iz Bukurešta - Miloša Bjelinića

Rumunija i Srbija igrali su u Bukureštu 0:0 u četvrtom kolu Lige nacija.

"Čestitam domaćinu na fer i korektnoj igri. Danas smo pokazali igru iz Crne Gore, pokazali smo da smo ekipa u stvaranju, da imamo želju, volju i karakter. Dominirali smo tokom cele utakmice, promašili i penal. Igračima samo mogu da čestitam, odigrati dva teška gostovanja u ovom ritmu nije lako. Na kraju možemo da budemo nezadovoljni", rekao je Krstajić.

Srpskog selektora iziritiralo je pitanje o Aleksandru Prijoviću, koji u današnjem, ali i u meču u Podgorici, nije dobio priliku. "Orlovi" ni u situaciji sa igračem više nisu igrali sa dva napadača.

"Držali smo kotrolu igre 90 minuta i mogli smo da pravimo treću izmenu, ali ulaskom Sergeja smo imali smo dobar skok. Takmičarski se gleda, igramo još dve utakmice kod kuće. Na Svetskom prvenstvu smo rizikovali, pa ste me stavili na margine kako nemam pojma o fudbalu. Ne može vam (novinarima) Bog više ugoditi. To su neke odluke koje sam ja doneo, tako će biti ubuduće i tako je", odgovorio je malo iziritirani Krstajić.

Selektor je prokomentarisao i promašeni penal Dušana Tadića.

"To je sastavni deo igre, to su stvari koje se dešavaju, ne mogu ništa da mu zamerim. Danas je bio kao u Podgorici: pravi kapiten i pravi vođa".

"Orlovi" su prvi u grupi i imaju veliku priliku da tu poziciju i zadrže.

"Treba sačekati Crnu Goru večeras protiv Litvanije, ali sigurno da mi držimo sve u svojim rukama. Poslednje dve utakmice, derbi protiv Crne Gore i utakmicu protiv Litvanije igramo kod kuće. Sve je u našim rukama", zaključio je Krstajić.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: EPA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track