OVO SE NEĆE SVIDETI DELIJAMA! Boaći najavio odlazak: Nešto će se desiti za dva ili tri meseca!
Foto: Starsport©

hoće u premijer ligu

OVO SE NEĆE SVIDETI DELIJAMA! Boaći najavio odlazak: Nešto će se desiti za dva ili tri meseca!

Fudbal -

Golgeter Crvene zvezde Ričmond Boaći izjavio je da postoji mogućnost da u januru ostvari veliki transfer u englesku Premijer ligu.

Mediji u Gani, čiji je reprezentativac Boaći, javljaju da su za 25-godišnjeg fudbalera zaintesovani Hadersfild, Votford, Sautempton i Brajton.

"San velike većine igrača je da igraju u Engleskoj, a mislim da bi meni možda mogao da se ostvari ove sezone. Ne želim da iznosim detalje... Nešto će se desiti za dva ili tri meseca, to je sigurno", rekao je Boaći za "SportsworldGhana".

On se i u prvom mandatu u Zvezdi dovodio u vezu sa engleskim klubovima Čelsijem, Vest Bromvičem i Njukaslom, da bi se pre povratka među crveno-bele otišao u kineski Djangsu Suning gde se nije proslavio.

"Ne mislim da klub koji proda i vrati igrača posle šest meseca nema iste ciljeve kao taj igrač. Zajedno se dogovaramo, daću sve od sebe da se nešto desi u januaru".

Boaći nije želeo da otkrije u koji klub tačno želi da ode, već da je spreman za najzahtevniju ligu sveta.

"Spreman sam da igram u bilo kom klubu u Premijer ligi, jednoj od najjačih na svetu. Nije važan klub, vidite i da Vest Hem pobedi Mančester Junajted, već da uđete u sistem".

Boaći će sa Crvenom zvezdom igrati u Engleskoj 24. oktobra kada gostuje Liverpulu u u Ligi šampiona.

"Mislim da je ta utakmica jedna od onih na kojima moram svima da pokažem da sam spreman za Premijer ligu", zaključio je on.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track