skeptičan

VUČIĆ O OPTUŽBAMA NA RAČUN ZVEZDE: Mislim da su to NEISTINE, ali ako se dokaže da je neko UKALJAO ime kluba i naše zemlje BIĆE NAJSTROŽIJE KAŽNJEN! (KURIR TV)

Fudbal -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je optužbe koje je na račun Crvene zvezde izneo francuski list L'Ekip

L'Ekip je objavio vest da je meč Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde bio namešten. Navodno je "kredibilni doušnik" obavestio UEFA da je jedan od čelnika Crvene zvezde pokušao da uplati pet miliona evra na poraz svog tima od pet golova razlike.

Vučić je potvrdio da je pokrenuta istraga.

"Policija je dobila informaciju od Interpola da se vodi određeni postupak, rekli su im da su sve informacije u Francuskoj. Policija ih je više puta kontaktirala i danas očekuje da dobije određene informacje. Da li će isporučiti te informacje, to ćemo da vidimo", rekao je predsednik Srbije dodavši:

"Vrlo sam skeptičan po pitanju njihovih natpisa. Mislim da su neistine to što pričaju, ali mi ćemo da ispitamo svaku mogućnost da je bilo ko na bilo koji način mogao da ukalja ime našeg kluba i naše zemlje. Ako je to neko učinio biće najstrožije kažnjen. Ja mislim da je to još jedan od trikova, ali otom potom..."

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track