VOŽDOVAC PROMOVISAO NOVOG TRENERA: Dragan Aničić na klupi Zmajeva! (VIDEO)
Foto: FK Voždovac

NOVA ERA NA KROVU

VOŽDOVAC PROMOVISAO NOVOG TRENERA: Dragan Aničić na klupi Zmajeva! (VIDEO)

Fudbal -

Na današnjoj konferenciji za medije u pres sali FK Voždovac, promovisan je novi šef stručnog štaba Voždovca.

Goran Grkinić, generalni direktor FK Voždovac je ispred kluba poželeo dobrodošlicu, ali nije zaboravio ni prethodni stručni štab: “Zahvaljujem se bivšem šefu stručnog štaba, Branku Vojinoviću na svemu što je uradio za FK Voždovac i na profesionalizmu koji je ispoljio, kao i njegovom bivšem stručnom štabu. Takođe bi se zahvalio i našem direktoru omladinske škole Jovanu Damjanoviću koji je preuzeo tim u teškom periodu i koji je svojom profesionalnšću i angažmanu pomogao da se igrači podignu na psihološkom nivou.”

“Dragan Aničić je svojim radom proteklih nekoliko godina, kako u BSK iz Borče, tako i protekle dve godine u Mačvi iz Šapca napravio zapažene rezultate. Čim se pojavila mogućnost da možemo da ga angažujemo, nismo oklevali ni minuta. On je želja svih nas, počev od mene kao direktora, do predsednika kluba Marka Zdravkovića, ali i svih ljudi u klubu. Svojim radom je pokazao o kakvom se stručnjaku radi. “ – istakao je Grkinić

“Ovom prilikom želim da se zahvalim i predsedniku Mačve Ivici Kralju na izuzetnoj korektnosti i što nam je izašao u susret. Jedan veliki gospodin u srpskom fudbalu. Znam da nije lako pustiti trenera u jeku sezone i zbog toga je pokazao veličinu. Draganu želim puno sreće u našem fudbalskom klubu. Imaće potpunu slobodu u odlučivanju i punu podršku svih u klubu i znam da će zajedno sa nama ovde napraviti rezultat.” – reči su Gorana Grkinića, generalnog direktora kluba.

“Ove godine godine smo imali zacrtani cilj, a to je plej of, ali sobzirom na trenutno situaciju i uz razgovor sa Draganom i dalje imamo istu želju svi, ali nećemo biti pod bilo kakvim imperativom. Želimo pre svega da se vratimo, nekim našim igrama i po čemu je Voždovac bio prepoznatljiv, a naravno uz to će sigurno doći rezultati. Drago nam je da je Dragan pokazao i želju i volju da dođe kod nas i jako dobro poznaje klub i igrački kadar FK Voždovac” – završio je svoje izlaganje Grkinić.

U prvom zvaničnom obraćanju pred medijima, Dragan Aničić se zahvalio direktoru Goranu Grkiniću na lepim željama i lepim rečima, ali se takođe osvrnuo džentlmenski na prethodni klub: “Jedan veliki respekt i velika zahvalnost prema Mačvi, jer su pokazali jedno veliko poštovanje i veliku toleranciju, za jednu moju želju da probam da napravim novi korak u karijeri. Takođe, za sve ono što su mi priuštili za dve godine koliko sam proveo, za prekorektan odnos uprave kluba na čelu sa Ivicom Kraljem i Draganom Antonićem, i igračkim kadrom, pa preko publike, jedno veliko hvala.”

“Kada vas neko pozove i pokaže jasno želju da vas angažuje iako imate angažman u drugom klubu, iako ima dosta slobodnih trenera, to govori o želji da zajedno napravite nešto veliko. Ja sam to prepoznao posle prvog razgovora sa direktorom i nisam imao sumnju, a i dalje je nemam da je ovo pravi potez i da ćemo zajedno vratiti Voždovac tamo gdeje bio u nekoj bliskoj prošlosti. Ambicije kluba pre početka prvenstva jesu da klub bude u plej ofu. Nisam od onih koji traže alibi, možda situacija nije takva, ali moje ambicije jesu da Voždovac igra plej of. U nekoj bliskoj budućnosti da bude među prvih 4-5 ekipa u Srbiji, jer mislim da klub ima potencijal za to i u igračkom i u infrastrukturnom i u organizacionom smislu”. – naglasio je Aničić, novi šef stručnog štaba FK Voždovac.

Kurir sport

Foto: FK Voždovac

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track