ZVEZDAŠI OCENILI VRANJE ČISTOM DESETKOM ZA GOSTOPRIMSTVO: Crveno-beli oduševljeni atmosferom!
Foto: Tatjana Stamenković

KUP SRBIJE

ZVEZDAŠI OCENILI VRANJE ČISTOM DESETKOM ZA GOSTOPRIMSTVO: Crveno-beli oduševljeni atmosferom!

Fudbal -

Utakmica između Crvene zvezde i Dinama odigrana je u Vranju na stadionu “Jumka” pred oko 5.000 navijača. Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije pobedom sa 2:0. Golove za crveno-bele postigli su Nikola Stojiljković u 15. i Dejan Joveljić u 61. minutu. Crveno- beli imaju samo reči hvale za domaćine.

1 / 6 Foto: Tatjana Stamenković

“Mislim da je zasluženo, ima dosta dobrih stvari koje smo uradili. Čestitao bih ekipi Dinama na fer I korektnoj igri. Ono što stvarno moram da napomenem, prelep ambijent skoro nisam uživao ovako u jednoj predivnoj utakmici. Stvarno bih pohvalio i Vranje kao grad I ove divne navijače, želeo bih da I oni pomognu svom timu znam da im nije lako da igraju u Surdulici. Za gostoprimstvo čista 10, baš su dali ovako primer svima nama kako treba da se ponaša domaćin, rekao je posle utakmice trener crveno-belih Vladan Milojević.

Radmilo Jovanović pomoćni trener vodio je ekipu Dinama sa klupe. Dragan Antić je posmatrao ovaj meč kao predsednik kluba sa tribina.

“Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi I da dogura što dalje u Ligi šampiona, a mi se okrećemo našoj utakmici sa Bačkom Palankom koja nam mnogo znači. Pohvalio bih publiku i da dođe ponovo da nas bodri u Surdulici da osvojimo nova tri boda koja nam mnogo znače”, rekao je Jovanović.

kurir.rs / T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track