VELIKO SRCE CRNO-BELIH: Ilić, Zdjelar i Ostojić u poseti mališanima na dečijem odeljenju Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

HUMANITARNA AKCIJA

VELIKO SRCE CRNO-BELIH: Ilić, Zdjelar i Ostojić u poseti mališanima na dečijem odeljenju Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije

Fudbal -

Prvotimci Partizana Saša Ilić, Bojan Ostojić i Saša Zdjelar posetili su dečije odeljenje Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, gde su više od jednog i po sata proveli družeći se sa najmlađim pacijentima ovog odeljenja.

Mališani su na dar dobili i poklone iz crno-belog butika, koji su sadržali sveske, olovke, šolje, monopol i pernice sa grbom Partizana.

"Svaki put se odazovem ovakvim akcijama, bez obzira da li je reč o kolektivnim ili individualnim, jer za mene kao roditelja i kapitena Partizana je važno da svojim primerom ukažem na važnost toga, ali i ličnog odnosa prema osobama koje imaju zdravstvene probleme. Mi odlazimo kućama, a mališani i njihovi roditelji ostaju sa svojim problemima. Ako možemo da im ulepšamo dan i pomognemo na ovaj način svojim prisustvom uvek ćemo biti tu", kaže Saša Ilić.

"Tek kada se licem u lice sretnete sa ovom decom i osobama kojima je potrebna pomoć shvatate da je sve drugo što se oko nas dešava apsolutno beznačajno. Svi smo ovu posetu doživeli veoma emotivno, a posebno zaboli kada znate da ne možete mnogo da pomognete, a želite. Stoga apelujem sve da ukucaju sms broj 5157 udruženja Uvek sa decom i da na taj način pomognemo da se obezbede sredstva za dečije odeljenje", poručuje Zdjelar.

Pored Saše Ilića i Saše Zdjelara mališane na onkologiji je posetio i Bojan Ostojić.

"Moj telefon je pun slika i snimaka mojih novih drugara. Čitali smo im, pevali, slikali smo se za Instagram. Neki od njih su me već zapratili na ovoj društvenoj mreži…Sa jedne strane mi je puno srce, a sa druge strane znam za bol njihovih roditelja, jer mi kada odemo oni ostaju. Okrenimo se oko sebe, jer ovo je stvaran život", dodaje Ostojić.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track