ZVEZDAROM ODZVANJALO ZVEZDA, ZVEZDA: Prvotimci crveno-belih ulepšali dan osnovcima
Foto: FK Crvena zvezda

OSMESI ŠKOLARACA

ZVEZDAROM ODZVANJALO ZVEZDA, ZVEZDA: Prvotimci crveno-belih ulepšali dan osnovcima

Fudbal -

Dan pred utakmicu sa Radom (subota, 19:00) i nastavak takmičenja u Superligi, fudbaleri Crvene zvezde proveli su dan u druženju sa školarcima.

Ovoga puta su Miloš Degenek i Dejan Joveljić posetili Osnovnu školu "Ivan Goran Kovačić" na Zvezdari.

Oko tri stotine osnovaca iz škole stare više od pola veka sa nestrpljenjem je čekalo da se pojave naši fudbaleri, a njihovi idoli, i nastalo je pravo oduševljenje kada su kročili u dvorište kojim je odzvanjalo: "Zvezda, Zvezda".

Najmlađim osnovcima osmeh nije silazio sa lica prilikom druženja sa Degenekom i Joveljićem, koji su uživali i dok su sedeli u klupi prilikom deljenja autograma i slikanja sa mališanima.

Potom se naš tandem preselio i na teren, gde su đaci iz škole koju smo posetili igrali utakmicu sa fudbalerima iz mlađih kategorija Crvene zvezde. Čak su se i Degenek i Joveljić "oprobali" sa njima između dva gola, a na kraju je usledilo i neizbežno zajedničko fotografisanje za uspomenu.

Bio je to svakako dan koji će osnovci zauvek pamtiti, a naši fudbaleri su još jednom imali priliku da uživaju sa najmlađim navijačima, svesni da druženjem sa decom podstiče želju za bavljenjem sportom, što je jako bitno prilikom odrastanja.

"Crvena zvezda je veliki klub koji je dostigao svetsku slavu i spada u red klubova koji imaju evropsku i svetsku titulu. To je najuspešniji rezultat na ovim prostorima i želim vam da postignete u životu ono najviše moguće. Želim vam da budete zdravi, veseli, da učite i dobro radite, kao i da imate mnogo sreće i radosti u životu", rekao je Svetozar Mijailović, predsednik kluba, prilikom obraćanja đacima u OŠ "Ivan Goran Kovačić".

Naravno, ni ovoga puta nisu izostali crveno-beli pokloni za sve đake koji su oduševljeni pričali o danu za pamćenje.

FK Crvena zvezda se ovom prilikom zahvaljuje svim zaposlenima u OŠ „Ivan Goran Kovačić“ koji su učinili sve da đaci i fudbaleri uživaju.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: FK Crvena zvezda)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track