NIŠLIJE PUTUJU U DOBANOVCE: Lalatović oprezan pred meč sa ekipom Budućnosti
Foto: Beta

KUP SRBIJE

NIŠLIJE PUTUJU U DOBANOVCE: Lalatović oprezan pred meč sa ekipom Budućnosti

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je da njegova ekipa mora ozbiljno da uđe u utakmicu protiv Budućnosti iz Dobanovaca u osmini finala Kupa Srbije, pošto je njen cilj plasman u finale tog takmičenja.

"Sigurno je da u Kupu nema lakih protivnika. Radi se o specifičnom ; takmičenju u kome jedna utakmica odlučuje i nema favorita. Mnogo zavisi ;od toga kakav dan imate, treba imati i dozu sreće. Igrači iz druge lige ;igraju iznad svog maksimuma kako bi pobedili favorite", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Radničkog igraju u sredu od 14 časova u Dobanovcima protiv Budućnosti, utakmicu osmine finala Kupa Srbije. Lalatović je rekao da u ekipi ne sme da bude opuštanja.

"Radnički je prošle sezone ispao od tadašnjeg drugoligaša Zlatibora. Možda smo tada unapred upisali pobedu. Ja to mojim igračima neću da dozvolim, ;Budućnost kući ne zna za poraz, teren nije u dobrom stanju i manjih je ;dimenzija. Moramo ih shvatiti maksimalno ozbiljno, onako kako će i oni ;nas da bismo prošli u narednu rundu Kupa", naveo je Lalatović.

Lalatović je je rekao da neće biti značajnih odstupanja u rotaciji, ali ;da će zbog povrede Radovana Pankova i Aleksandra Todorovskog biti ;prinudjen da izmeni sastav.

"Moja želja je da stignemo do finala Kupa, a da bismo to uspeli moramo ;prvo da pobedimo u Dobanovcima. Budućnost je ekipa koju jako cenim.

Imaju kvalitet, igrali su nerešeno protiv Javora, ekipe koja je igrala u Super ligi i koja teži povratku u najviši rang. Čim nemate poraz kod kuće zaslužujete poštovanje", dodao je Lalatović.

kurir.rs / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track