MURINJO PONOSNO PODIGAO TRI PRSTA NA OLD TRAFORDU! Navijači Juventusa  najstrašnije vređali Portugalca, a onda je usledio BRUTALAN odgovor! (FOTO)
Foto: Printscreen

nije im ostao dužan

MURINJO PONOSNO PODIGAO TRI PRSTA NA OLD TRAFORDU! Navijači Juventusa najstrašnije vređali Portugalca, a onda je usledio BRUTALAN odgovor! (FOTO)

Fudbal -

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo imao je žestok verbalni okršaj sa pristalicama Juventusa.

Njegov Mančester junajted doživeo je poraz od Juventusa na Old Trafordu (1:0).

Murinjo je bio toliko nervozan na meču, da je uspeo u 90. minutu utakmice da se posvađa sa navijačima gostujućeg tima.

PSŽ kod kuće sve delje sa po pet razlike, ali nije mu u gostima bio tim kvalitetan kao Napoli. Kvota na keca je 1,55, a na duplu šansu X2 2,47. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Napoli.

Portugalac je konstantno bio na udaru oko 4000 pristalica Juventusa. Konstantno su ga vređali, prozivali da je "ku..in sin" i "se..nja"... U jednom momentu Murinjo je izgubio živce i uradio nešto što je dodatno razbesnelo navijače italijanskog šampiona.

Murinjo je podigao ruku i ponosno pokazao tri prsta, aludirajući na "tripletu" iz 2010. godine, koju je osvojio sa Interom. Tripletu koju Juventus nema u svojoj istoriji.

"Bio je to moj odgovor. Očito me ne vole. Jasno je da je za njih najteži trenutak ta naša tripleta. To je lepo", rekao je Murinjo.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track