NESREĆNI PORAZ ZVEZDE OD LIVERPULA Živković: Možemo da se nosimo sa najboljima
Foto: Starsport©

VODILI DO 86. MINUTA

NESREĆNI PORAZ ZVEZDE OD LIVERPULA Živković: Možemo da se nosimo sa najboljima

Fudbal -

Trener omladinaca Crvene zvezde Bratislav Živković rekao je danas da su njegovi fudbaleri, i pored poraza od Liverpula, još jednom pokazali da mogu da se nose s najboljim evropskim ekipama.

"Teško je igračima, ali i stručnom štabu. Nije lako kad izgubite utakmicu u kojoj imate prednost do 86. minuta, ali to je fudbal, nekad vas nagradi, a nekad nagrada izostane", rekao je Živković, objavljeno je na klupskom sajtu.

Omladinci Crvene zvezde izgubili su danas u gostima od Liverpula sa 2:1, u utakmici trećeg kola Grupe C fudbalske Lige šampiona.

"Pokazali smo još jednom da možemo da se nosimo sa najboljim evropskim ekipama, uvideli neke greške, takodje i pozitivne stvari. Emocije su pomešane, ali sutra je novi dan i okrećemo se novim obavezama", rekao je Živković.

Uprkos porazu, niz je pozitivnih stavki koje Živković može da istakne.

"Joveljić je nastavio golgeterski niz i zajedno sa Terzićem dao je više od maksimuma danas. Gordić je fenomenalno branio, imao je nekoliko fantastičnih intervencija, odbranio je penal i posle tog momenta smo verovali da ćemo stići do bodova. Nažalost, kad preko puta imate tako dobru ekipu, tren je dovoljan da se situacija preokrene", rekao je Živković.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja