DROGIRAN HALUCINIRAO, PA POČEO DA TRČI AUTO-PUTEM: Jezivi detalji smrti hrvatskog huligana! EVO ŠTA SE DOGODILO
Foto: Beta/Branislav Božić

DROGIRAN HALUCINIRAO, PA POČEO DA TRČI AUTO-PUTEM: Jezivi detalji smrti hrvatskog huligana! EVO ŠTA SE DOGODILO

Fudbal -

Ante Firić, huligan iz Splita koji je hapšen na 156. derbiju zbog izazivanja nereda na južnoj tribini, poginuo je jer je u, navodnom, nervnom rastrojstvu zbog uticaja narkotika odlučio da pobegne prijateljima kako bi trčao auto-putem, piše Blic.

Naime, istraga smrti huligana Firića, ukazala je na to da nije bilo krivičnog dela, niti da ga je neko namerno izbacio iz kola sa ciljem da ga ubije.

Kobne večeri Firić je bio sa prijateljima sa kojima je krenuo put Osjeka kako bi kupio automobil. Međutim, ubrzo pošto je krenuo iz Zagreba Firić je pod uticajem narkotika "doživeo napad".

- Histerisao je, žalio se na to da mu trnu ruke. Izgledalo je kao da je u nervnom rastrojstvu i da ima halucinacije. Njegovo stanje bilo je potpuno dramatično, a Firić nije mogao da se smiri. Stali su na benzinsku stanicu, a on je nastavio sa dramom. Ubrzo je pozvana policija - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Policiju je pozvao jedan od Firićevih saputnika dok su bili na benzinskoj pumpi. On je policiju pozvao oko 4.15 sati ujutru jer je "Firić postao nasilan".

(Kurir.rs/Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track