LIVERPUL MOLI PARTIZAN ZA POMOĆ: Uprava Crvenih kontaktirala crno-bele pred meč sa Zvezdom na Marakani! Evo šta im je potrebno!
Foto: Reuters

opa

LIVERPUL MOLI PARTIZAN ZA POMOĆ: Uprava Crvenih kontaktirala crno-bele pred meč sa Zvezdom na Marakani! Evo šta im je potrebno!

Fudbal -

Fudbaleri Crven e zvezde ugostiće ekipu Liverpula u okviru četvrtog kola grupe C Lige šampiona.

U trećem kolu odigranom u Liverpulu domaćin je slavio rezultatom 4:0, a strelci su bili Salah dva puta, Mane i Firmino.

Revanš je na programu za dve nedelje, a ''redsi'' su već sada počeli da razmišljaju o toj utakmici. Naime, uprava kluba sa Enfilda je kontaktirala verovali ili ne, Partizan izrazivši želju da na dan odigravanja meča, 6. novembra, u prepodnevnim časovima treniraju u sportskom centru crno-belih u Zemunu.

Uprava Partizana nije imala ništa protiv toga naravno, pa je Liverpul već kaparisao termin u Zemunelu. U pitanju je satnica od 10 do 12 na dan odigravanja utakmice sa Crvenom zvezdom, tačnije 6. novembra.

Prema pravilniku UEFA Liverpul je dužan da dođe najmanje dan pred utakmicu sa Zvezdom i to veče ima pravo na jedan trening na stadionu domaćina, u ovom slučaju na Marakani.

Međutim, Klopu i njegovim pulenima ovo nije dovoljno, pa su iz tog razloga zatražili dodatni termin u blizini odigravanja utakmice. Kao logično rešenje bio im je Zemunel, trenažni centar crno-belih.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track