SUPERLIGA: Zvezda gostuje Mačvi, Partizan dočekuje Napredak
Foto: FK Crvena Zvezda

nastavlja se domaći šampionat

SUPERLIGA: Zvezda gostuje Mačvi, Partizan dočekuje Napredak

Fudbal -

Predstojećeg vikenda nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije utakmicama 13. kola, a lider šampionata i aktuelni šampion Crvena zvezda će gostovati Mačvi u Šapcu.

Crveno-beli posle plasmana u četvrtfinale Kupa Srbije i poraza od Liverpula u Ligi šampiona žele da se vrate na pobednički kolosek, a u nedelju će na zatvaranju 13. gostovati Mačvi.

Ekipa iz Šapca na poslednjih pet utakmica u Super ligi ima samo jednu pobedu i to protiv Bačke na svom terenu, kada su slavili sa 2:0.

Utakmica u Šapcu igraće se u nedelju od 16.30.

Drugoplasirani Radnički iz Niša će sutra u Beogradu od 16.00 gostovati Radu pokušati da nastavi seriju dobrih rezultata i to protiv ekipe koja takodje ima samo jedan trijumf na poslednjih pet utakmica u domaćem prvenstvu.

Najveći rival Zvezde, Partizan u istom terminu na svom terenu ugostiće kruševački Napredak.

Ekipa Zorana Mirkovića u poslednjih pet utakmica ima samo dve pobede, a prethodne nedelje izborili su plasman u četvrtfinale Kupa Srbije.

Napredak u Beograd dolazi posle tri utakmice u kojima nije upisao poraz, ali je osvojio samo pet bodova.

Trećeplasirani Čukarički putuje u Surdulicu na megdan Radniku. "Brdjani" su prethodne nedelje doživeli iznenadjujući poraz na svom terenu u Kupu Srbije od Mladosti iz Lučana, ali sada se u potpunosti okreću domaćem prvenstvu. Meč u Surdulici igraće se od 16.00.

Utakmicom izmedju Zemuna i Voždovca sutra od 13.00 biće otvoreno 13. kolo Super lige Srbije, a dok će Vojvodina od 16.00 dočekati Dinamo iz Vranja, a program zatvaraju Bačka i Proleter od 18.00.

U nedelju od 18.00 Mladost će u Lučanima ugostiti Spartak iz Subotice.

Kurir sport/Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track