DEN TANA POKLONIO CRVENOJ ZVEZDI 100.000 EVRA: Tanasijević oprostio dug klubu, novac će biti uložen u razvoj Omladinske škole!
Foto: Dragana Udovičić

Voli klub

DEN TANA POKLONIO CRVENOJ ZVEZDI 100.000 EVRA: Tanasijević oprostio dug klubu, novac će biti uložen u razvoj Omladinske škole!

Fudbal -

Bivši predsednik Crvene zvezde Dobrivoje Tanasijević, poznat kao Dan Tana, i aktuelna uprava crveno-belih pronašli su zajednički jezik u sporu koji na kraju nije završio pred sudijom.

Poznati fudbalski i filmski radnik oprostio je dug crveno-belima u iznosu od 100.000 evra, pri čemu su se u Ljutice Bogdana 1a obavezali da će u istom iznosu uložiti sredstva u razvoj Omladinske škole.

- Dobrivoje Tanasijević izjavljuje da oprašta deo potraživanja prema klubu u iznosu od 100.000 evra. FK Crvena zvezda se obavezuje da oprošteni iznos namenski iskoristi za razvoj Omladinske škole FK Crvena zvezda. Učesnik poravnanja FK Crvena zvezda se obavezuje da u roku od osam dana od dana zaključenja aneksa, preko sredstava javnog informisanja obavesti javnost Republike Srbije o donaciji učenjenoj od strane Dobrivoja Tanasijevića omladinskoj školi kluba - piše u članu 3. sporazuma kluba i njenog nekadašnjeg prvog čoveka.

foto: Printskrin

Dan Tana je predvodio upravu Zvezde u periodu od jeseni 2008. do aprila 2009. godine i tada je za potrebe normalnog funkcionisanja kluba uložio oko 600.000 evra.

Kurir sport

Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track