IZVINJAVAMO SE NAVIJAČIMA, NAŠ PROPUST... Vladimir Stojković otkrio o čemu je razgovarao sa Grobarima na južnoj tribini posle remija sa Napretkom
Foto: Starsport©

GOSTI UZELI BOD

IZVINJAVAMO SE NAVIJAČIMA, NAŠ PROPUST... Vladimir Stojković otkrio o čemu je razgovarao sa Grobarima na južnoj tribini posle remija sa Napretkom

Fudbal -

Navijači sa južne tribine zamerili su pojedinim igračima posle utakmice sa Napretkom što su odmah otišli u svlačionicu.

Nije bilo prijatno navijačima Partizana posle još jednog kiksa njihovih fudbalera u domaćem takmičenju, Napredak je odneo bod iz Humske, ali nisu negodovali Grobari samo zbog rezultata.

Sama činjenica da je nekolicina igrača odmah po završetku meča odšetala u svlačionicu, a ne kao što je običaj da prethodno pozdrave južnu tribinu, izazvala je negodovanje kod crno-belih navijača.

Najpre pozdrav navijačima na zapadnoj, pa i na istočnoj tribini, a kad su Partizanovi fudbaleri stigli do južne usledio je poziv Grobara Vladimiru Stojkoviću, a ovaj kao kapiten razgovarao koji minut sa najvatrenijm pristalicama, što je posle meča sa Napretkom i obelodanio.

„Zamerili su nam što su se neki igrači, sigurno nesvesno, povukli u svlačionicu i nisu ostali na terenu. Inače, vodimo računa da posle svake utakmice pozdravimo navijače. Ovog puta se desio naš propust, izvinjavamo se zbog toga“, dodao je Stojković.

kurir.rs / MozzartSport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track