TRENER ZVEZDE OPREZAN POSLE POBEDE U ŠAPCU! Milojević: Nismo dozvolili da se ponovo opečemo!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com

superliga

TRENER ZVEZDE OPREZAN POSLE POBEDE U ŠAPCU! Milojević: Nismo dozvolili da se ponovo opečemo!

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle večerašnje pobede nad Mačvom da ekipa nije dozvolila da se ponovo "opeče" na gostovanju u Šapcu, kao i da može da bude zadovoljan rezultatom.

"Ima elemenata igre koje da popravimo, ali u principu mogu da budem zadovoljan. Čestitam igračima na igri i požrtvovanosti, jer ono što smo vežbali, to smo i pokušavali da sprovedemo. Kontrolisali smo utakmicu, protiv jednog dobrog tima na teškom gostovanju... Nismo dozvolili da se opečemo kao što smo to uradili prošle godine", rekao je Milojević za televiziju Arena sport.

Zvezda je večeras na gostovanju sa 2:0 pobedila Mačvu u 13. kolu Super lige Srbije.

Milojević je ocenio da će Mačva u nastavku sezone napredovati, s obzirom da je vrlo dobro upoznat s filozofijom igre novog trenera šabačke ekipe i svog kuma Darka Tešovića.

"Vrlo malo je mogao da uradi bilo šta za ova dva dana... Ali siguran sam da će on doneti nešto novo u ekipu", rekao je Milojević i poželeo mu da jednog dana postane trener Partizana.

Trener Mačve Darko Tešović rekao je da Zvezda u večerašnjem meču pokazala "koliko je moćna".

"Ima prostora za napredak. Igrači tek treba da prihvate moju filozofiju i moj sistem rada. Zvezda nije reper nama. Oni su danas samo pokazali koliko su moćni. Ostaje mali žal što smo do nekih kartona dolazili, ali to ćemo rešavati u hodu. Ne mogu kao sportista da budem zadovoljan rezultatom, ali mogu igrom koja nam daje svetlost. Znamo da ovo može da bude još bolje", rekao je Tešović.

Kurir sport/Beta

Foto: Starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track