MILORAD KOSANOVIĆ OPLEO PO SVOM BIVŠEM KLUBU: Zvezda ima jednu prednost u odnosu na Partizan, ne moram da objašnjavam koju... (VIDEO)
Foto: Printscreen

BEZ DLAKE NA JEZIKU

MILORAD KOSANOVIĆ OPLEO PO SVOM BIVŠEM KLUBU: Zvezda ima jednu prednost u odnosu na Partizan, ne moram da objašnjavam koju... (VIDEO)

Fudbal -

Trener Napretka Milorad Kosanović opleo je po svom bivšem klubu Crvenoj zvezde i to posle boda iz utakmice sa Partizanom.

Partizan je odigrao 1:1 sa Napretkom iz Kruševca, a posle utakmice zanimljivu izjavu za medije dao je šef struke gostiju Milorad Kosanović:

- Nije samo Partizan, i Zvezda je slično... S time da Zvezda ima drugačije prednosti u odnosu na Partizan kada igramo utakmice. Ne treba da pojasnim, svima je jasno šta je to... Inače, ne bih gubio ni od njih. A nisam gubio, dobijao sam ih sa Čačkom, Pazarom... Pa Surdulicom, Napretkom- rekao je Kosanović, posebno pohvalivši svoje pulene.

- Dobro deca igraju, samo morate i vi razumeti, doći u Beograd i igrati protiv Zvezde i Partizana je mnogo teška stvar. Onda, i kad ne dobijemo... Ja sad žalim što nismo pobedili, kao da smo igrali u Surdulici. Nije tako, ovo je Partizan, bez obzira na sve probleme koje ima. Ima dobre igrače, tim, može mnogo bolje, pa čovek mora biti zadovoljan.

Dodao je i da su ovakve utakmice prilika za napredak srpskog fudbala, pre svega kada je suđenje u pitanju.

- Srpskom fudbalu trebaju ovakve utakmice, samo tako može da raste fudbal, timovi. Treba nam više ovakvih utakmica, ili će se fudbal ugasiti, evo vidite šta nam se dešava i u evropskim takmičenjima, na reprezentativnom nivou. Mora se podići nivo kvaliteta takmičenja, Zvezdi i Partizanu treba takvo takmičenje. Mi smo narasli zbog ovakvih mečeva, protiv Zvezde i Partizana, ne zbog pobede u Čačku.

Kurir sport

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track