NEKA STREPI JIRGEN KLOP: Milan Pavkov napada Liverpul!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com

Tajni adut

NEKA STREPI JIRGEN KLOP: Milan Pavkov napada Liverpul!

Fudbal -

Posle povrede Ričmonda Boaćija, tihi momak iz Begeča golovima i zalaganjem ozbiljno se nametnuo za utakmicu Lige šampiona 6. novembra

Milan Pavkov je i protiv Mačve potvrdio da se nalazi u sjajnoj formi. Napadač Crvene zvezde bio je strelac prvog gola u trijumfu nad Šapčanima (2:0) čime je treneru Vladanu Milojeviću poslao jasnu poruku, da je spreman za utakmicu protiv Liverpula u Ligi šampiona, 6. novembra na punoj Marakani.

Prva opcija crveno-belih u napadu Ričmond Boaći povredio je zadnju ložu na Enfildu i trenutno je van trenažnog procesa. Milan Pavkov od početka sezone postigao je pet golova, iako nije često počinjao kao starter. Bio je čovek preokreta u utakmici protiv Salcburga u Austriji, kada je Crvena zvezda izborila plasman u Ligu šampiona.

Ipak, do sada nije imao status startnog napadača, uglavnom je na svim utakmicama ulazio sa klupe. Čini se da je Milan Pavkov bliži mestu startera protiv Liverpula, pre Nikole Stojiljkovića, koji se još nije u potpunosti oporavio od povrede i El Fardu Bena, koji je totalno van forme.

foto: Www.crvenazvezdafk.com

Milan Pavkov juče nije želeo da priča za Kurir o tome da li je spreman za Liverpul, skromno rekavši da je njegovo da radi i daje golove, te da jedino tako može da se nametne treneru Vladanu Milojeviću.

- Očekivali smo žestok otpor Mačve i grubu igru. Nemoguća situacija i nemoguć pogodak. Očekivao sam i predosećao da ću biti strelac, čak sam se nadao i drugom. Nije potrebno ni pričati koliko golovi utiču na samopouzdanje, naročito napadačima - rekao je Pavkov o pobedi u Šapcu.

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 18.30 sati igraju protiv Bačke na stadionu "Rajko Mitić". Potom u subotu sledi još jedan ispit, u Novom Sadu protiv Proletera.

Kurir sport/A. Radonić

Foto www.crvenazvezdafk.com

Uprava odlučila

Novi ugovor na stolu

Milan Pavkov će uskoro produžiti ugovor na godinu dana sa Crvenom zvezdom, pošto mu vernost sa klubom ističe narednog leta. Visoki napadač pokazao je konstantnost na terenu i golovima doneo nekoliko važnih bodova klubu, pa je uprava odlučila da sa njim potpiše novi, finansijski znatno bolji ugovor. Pored njega, ugovor bi trebalo da produže i još neki fudbaleri sa kojima čelnici kluba pregovaraju.

5 golova dao je ove sezone 193 centimetra je visok 9 je broj na dresu koji nosi

Kurir sport

Foto: Starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja