DOK SE NA OSTRVU VODI POLEMIKA OKO JOKANOVIĆA, GROBARI IMAJU REŠENJE: Navijači Partizana OVIM videom poslali jaku podršku treneru Fulama! (VIDEO)
Foto: Printscreen

DOBRO PAMTE SVE

DOK SE NA OSTRVU VODI POLEMIKA OKO JOKANOVIĆA, GROBARI IMAJU REŠENJE: Navijači Partizana OVIM videom poslali jaku podršku treneru Fulama! (VIDEO)

Fudbal -

Dok se na Ostvru vodi polemika oko toga da le će Slaviša Jokanović ostati na klupi Fulama, oglasili su se Grobari koji su mu poručili da će u Partizanu za njega uvek biti mesta.

Nakon prve polusezone u kojoj je pod Miroslavom Đukićem Partizan osvojio titulu jesenjeg prvaka, i imenovanja Miroslava Đukića za selektora nacionalnog tima Srbije, uprava Partizana na čelu sa tadašnjim predsednikom Tomislavom Karadžićem, imenovala je Slavišu Jokanovića za trenera FK Partizan.

Pored osvajanja duple krune u sezoni 2007/08, Slaviša Jokanović je i u sledećoj sezoni nastavio sa osvajanjem trofeja, tako da je Partizan prvi put u istoriji kluba pod njegovim vođstvom osvojio dve vezane duple krune, uz dva vezana nastupa u grupnoj fazi tadašnjeg UEFA Kupa, sadašnje Lige Evrope.

Teška pobeda u Kruševcu tog 25. maja 2008. godine i prva trenerska dupla kruna Slaviše Jokanovića označila je početak savremene dominacije Partizana koja sa kraćim prekidima i danas traje.

Ovaj video se već danima vrti po svim stranicama Grobara kao jedan vid podrške za njihovog bivšeg trenera.

Ukoliko zaista dobije otkaz u Fulamu, nema sumnje da će ga Grobari ponovo pozvati u Humsku 1, ali malo je moguće da će do toga i zaista doći.

Ipak, nema sumnje da popularnom Jokanu ova podrška veoma prija i činjenica da je na jednom mestu uvek dobrodošao.

Kurir sport

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track