DA LI IZGLEDAM LOŠE, KAD ME TO PITATE: Mirković o pritisku u Partizanu i 11 bodova manje od Crvene zvezde
Foto: Starsport©

terner crno-belih zna šta mu je činiti

DA LI IZGLEDAM LOŠE, KAD ME TO PITATE: Mirković o pritisku u Partizanu i 11 bodova manje od Crvene zvezde

Fudbal -

Trener Partizana Zoran Mirković uoči susreta 14. kola Superlige sa Čukaričkim kaže da klub jedino zajedničkim snagama može isplivati iz trenutne krize.

Mirković je naglasio da su i on i igrači pod velikim pritiskom, ali da tim mora da nastavi da se bori.

"Kada bih imao neki instrument kojim bih merio pritisak, verovatno bi na skali pokazao veliku vrednost. Od prvog dana smo pod velikim pritiskom, nemamo mogućnost da dignemo glavu i ne možemo da pobegnemo, već samo da se borimo", rekao je Mirković na konferenciji u Sportskom centru Teleoptik.

Novinari su pitali Mirkovića kako podnosi celu situaciju i činjenicu da njegov tim ima 11 bodova manje od Crvene zvezde, Mirković se našalio, a potom je pohvalio narednog poriovnika sa Banovog brda.

"Kako vam izgledam, da li loše čim me to pitate? Dobar sam sada, bio sam gori juče. Što se tiče Čukaričkog, mogu da kažem da imaju talentovan tim, hoće da se nadigravaju i da nas čeka nas težak zadatak".

Zdravstveni bilten crno-belih nije idealan. Aleksandar Šćekić nije se još oporavio posle operacije nosa, neizvesni su Danilo Pantić i Goran Zakarić, dok je suspendovan Armin Đerlek.

"Zoran Tošić se oseća sve bolje, a Zlatan Šehović je igrao za omladince i spreman je", otkrio je Mirković.

Strateg Partizana je pohvalio i fudbalera Čukaričkog Miroslava Bogosavca koji je ponikao u Partizanovoj akademiji.

"Izuzetan je talenat, zna puno i ima sjajan osećaj. Ne znam da li u Evropi postoji igrač sa takvim smislom za igru, možda Marselo iz Real Madrida. Nema neke druge strvari kao odbrambeni igrači, ali ako želite da uspostavite igru, idealan je", zaključio je Mirković.

Utakmica između Čukaričkog i Partizana igra se u sredu, 31. oktobra u 16.30.

Kurir sport / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track