KRUNIĆ PRED PARTIZAN: Može i remi, ali to ne zavisi samo od nas
Foto: Starsport©

optimizam na brdu

KRUNIĆ PRED PARTIZAN: Može i remi, ali to ne zavisi samo od nas

Fudbal -

Nakon dva vezana poraza, protiv Mladosti u Kupu Srbije i Radnika u Superligi, fudbaleri Čukaričkog dočekuju Partizan u 14. kolu domaćeg šampionata.

Trener “brđana”, Simo Krunić, istakao je da će Partizanu ovaj meč poslužiti kao prilika za iskupljenje nakon nekoliko kikseva. Oba tima imaju dosta kadrovskih problema.

– Neće to mnogo promeniti situaciju, Partizan je Partizan. Ne igra im Đerlek, Pantić je još rovit, ali imaju oni još mnogo kvalitetnih igrača. Partizan može da odigra dobru utakmicu, kao protiv Crvene zvezde, kad niko nije očekivao.

Ponavljam biće teška utakmica, mnogo više moramo da pokažemo u odnosu na prethodne. Želim samo da pružimo maksimum borbenosti, samo tako možemo do pozitivnog rezultata, rekao je Krunić za klupski sajt.

Kod Čukaričkog u timu neće biti Borisa Kopitovića zbog žutih kartona, kao ni Veljka Birmančevića koji je na pozajmici upravo iz Partizana.

– Kopitović će nam mnogo nedostajati, kao i Birmančević. Imamo još nekoliko igrača pod znakom pitanja, tako da protiv Partizana nećemo moći da izvedemo najbolji sastav. Ipak, to je prilika za druge igrače da se nametnu, dodao je trener Čukaričkog.

Čukarički neće biti nezadovoljan remijem.

– Ne bi sa ove utakmice bio loš ni remi. Mada, to neće zavisiti samo od nas. Utakmice protiv Partizana su fudbalski praznik i dokazivanje za sve nas. Normalno je da ćemo dati sve od sebe, na velikim utakmicama ponekad presudi i faktor sreće. Partizan teško gubi utakmice, zaključio je Krunić.

Meč je na programu u sredu od 16.30 časova.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track