BATA MIRKOVIĆ POSLE ŠOKANTNOG REMIJA SA ČUKARIČKIM: Stoti put nam se dešava isto! Evo šta je za trenera Partizana ključ neuspeha na Brdu (VIDEO)
Foto: Starsport©

PETI REMI CRNO-BELIH U ŠEST MEČEVA

BATA MIRKOVIĆ POSLE ŠOKANTNOG REMIJA SA ČUKARIČKIM: Stoti put nam se dešava isto! Evo šta je za trenera Partizana ključ neuspeha na Brdu (VIDEO)

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je da je njegova ekipa ranije trebalo da reši današnji meč protiv Čukaričkog i istakao da crno-beli "po stoti put" ponavljaju iste greške.

"Utakmica je bila zanimljiva za gledanje, navijači su bili podeljeni i tačno se vidi ko je zadovoljan, a ko nije. Trebalo je ranije da rešimo ovu utakmicu. Ponavlja nam se po stoti put da iz prvog udarca primamo gol. Sigurno da je to i manjak koncentracije, ali ja bih opet apostrofirao naše promašene šanse. Daleko pre tog minuta kad smo primili gol trebalo je da ovaj rešimo meč", rekao je Mirković novinarima posle utakmice.

"Situacija nije prijatna, naravno. Videćemo šta ćemo i kako ćemo dalje", dodao je trener Partizana.

Fudbaleri Čukaričkog i Partizana odigrali su danas nerešeno 1:1, u utakmici 14. kola Super lige Srbije.

Partizan je upisao treći uzastopni remi, a peti u poslednjih šest mečeva u domaćem šampionatu. Ekipa iz Humske je treća na tabeli sa 27 bodova.

"Delimično sam zadovoljan igrom. Bilo je i dosta propusta, ali napravili smo i dosta lepih stvari. Igrali smo protiv odlične ekipe i u takvoj igri smo stvorili dosta lepih prilika, ali nismo ih iskoristili", rekao je Mirković.

Navijači Partizana su tokom meča skandirali protiv uprave, pa je novinare zanimalo kako to utiče na igrače.

"Nisam siguran da igrači u tim momentima, kada drže fokus na igru, mogu da obrate pažnju na te stvari. Ne verujem da imaju takvu moć zapažanja", rekao je Mirković.

Trener Čukaričkog Simo Krunić čestitao je svojoj ekipi na borbi do poslednjeg minuta.

"Čestitao bih i jednoj i drugoj ekipi na fer i korentnoj igri, a svojoj ekipi na borbi do poslednjeg minuta. Dali smo od sebe, na kraju smo pokušavali i da pobedimo. Uspeli su igrači da se uzdignu u tih poslednjih 15 minuta, umesto da nas Partizan stisne mi smo stvarali šanse...", rekao je Krunić.

Krunić je posebno čestitao strelcu gola Ognjenu Mudrinskom.

"Spasava me opet. On je za mene jedan od najboljih centarfora u ligi, ali imao je dve neugodne povrede, treba da ima strpljenja", rekao je Krunić i otkrio da je Čukarički razmišljao o odlaganju utakmice zbog kadrovskih problema.

(Beta, Foto: Starsport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track