ZA BATU JE DUEL PARTIZANA SA VOJVODINOM VELIKI DERBI: Meni je sve u jednoj ravni! Evo kako trener Partizana komentariše krizu rezultata
Foto: Starsport©

LALE U NEDELJU U HUMSKOJ

ZA BATU JE DUEL PARTIZANA SA VOJVODINOM VELIKI DERBI: Meni je sve u jednoj ravni! Evo kako trener Partizana komentariše krizu rezultata

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je danas da je meč protiv Vojvodine uvek nešto posebno, bez obzira na trenutno stanje na tabeli domaćeg šampionata.

"Vojvodina je veliki klub, kao što su Partizan i Zvezda. U ovoj sezoni je imala dosta problema, došlo je i do promene trenera, ali mislim da su u poslednjih par utakmica ušli u željeni ritam i da igraju dosta dobro. Očekuje nas težak zadatak i daćemo sve od sebe da dobijemo utakmicu", rekao je Mirković novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Fudbaleri Partizana sutra dočekuju Vojvodinu, u utakmici 15. kola Super lige Srbije.

Crno-beli u taj meč ulaze posle tri vezana remija, dok je Vojvodina, nakon dva poraza, upisala dva uzastopna trijumfa.

Partizan je treći na tabeli sa 27 bodova, a Vojvodina na osmom mestu ima šest bodova manje.

"Vojvodina je čvrsta ekipa, sve ekipe trenera Okuke igraju dosta čvrsto, imaju brzinu izuzetnu po bokovima, imaju i dobre bokove defanzivne, dobri su na prekidima... Dobra ekipa. Vojvodina je veliki klub i ti dueli između velike trojke su uvek nešto posebno. Nezavisno od tabele, od momenta...", rekao je Mirković.

Trener Partizana je kazao da za sutrašnji meč ne može da računa na Aleksandra Šćekića, dok su svi ostali igrači spremni.

Novinare je zanimalo i da li je posle utakmice s Čukaričkim razgovarao s igračima, da li postoji neki psihološki problem i nedostatak samopouzdanja.

"Pričali smo dosta na tu temu, sigurno da ima i psihe u svemu tome. Međutim, znate kako, morate da držite koncentraciju svih 90 minuta, pogotovo kad vam se često dešavaju takve stvari da primate golove, morate da držite koncentraciju 90 minuta, da ne potcenite nijednu loptu, nijedan duel", rekao je Mirković.

"Mi igramo stalno na pobedu. Poštujemo svakog protivnika, ali gledamo da uspostavimo svoju igru i u toj igri smo stvarali dosta šansi, jedino što nije dobro što smo nismo postizali golove i ispostavilo se da i na jednoj i na drugoj utakmici jedan gol nije bio dovoljan za pobedu", dodao je on.

Upitan da li oseća veći pritisak kako sezona odmiče, Mirković je kazao da je njemu sve "u jednoj ravni".

"Meni je to sve u jednoj ravni i gledam da me neke stvari ne poremete. I kad su bili dobri rezultati ne verujem da ste me videli da sam otišao dalje od te ravne linije, tako da i sada u ovim momentima gledam da sam negde oko nje", rekao je Mirković.

Utakmica Partizan - Vojvodina igra se sutra od 19.00 na stadionu u Humskoj.

(Beta, Foto: Starsport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track