FUDBALSKI SKANDAL TRESE SRBIJU Trener Dinama iz Vranja posle meča u Surdulici: Napao nas Raca, zvani Narkoman, bugarska mafija mu je dala moj broj! Tražićemo zaštitu države! (VIDEO)
Foto: Starsport©

Nemile scene u Surdulici

FUDBALSKI SKANDAL TRESE SRBIJU Trener Dinama iz Vranja posle meča u Surdulici: Napao nas Raca, zvani Narkoman, bugarska mafija mu je dala moj broj! Tražićemo zaštitu države! (VIDEO)

Fudbal -

Trener Dinama iz Vranja Dragan Antić oglasio se posle incidenta na utakmici protiv Radnika u Surdulici.

Komšijski derbi je obilovao prekidima, incidentima, skandalima, upadima napadača...

Antić je u jednom trenutku povukao ekipu sa terena, kako kaže, zbog bezbednosti svog tima.

"Napadnuti smo od strane izvesnog Race, poznatog pod nadimkom Narkoman. Sjurio se na naše rezervne igrače i morali smo da se povučemo. Policija ga je sprovela sa stadiona i odmah pustila, iako je trebalo da prenoći u zatvoru. Čak me je i zvao posle utakmice, bugarska mafija mu je dala moj broj telefona. Očekivao sam sličan scenario, ali ovako žestoku odmazdu nisam mogao nida pretpostavim. Varaju se ako misle da će me ućutkati, moja borba tek počinje. Dinamo ne sme da trpi", rekao je Antić za Sportski žurnal.

Trener Vranjanaca je po završetku utakmice izneo niz žestokih optužbi na račun Fudbalskog saveza Srbije, Radnika, sudija...

"Dobili smo signale da se pomirimo sa ispadanjem, uz obrazloženje "da nismo u sistemu". E, njihov sistem, ma kakav bio, nas ne interesuje! Ovo je klasična osveta prema Dinamu, jer smo letos pobedili Radnik u prijateljskoj utakmici. Čujem da su mnogi izgubili novac na tom meču, ceh je platio mladi sudija, kojeg je Dušan Mrakić, po nalogu Novice Tončeva, skinuo sa liste Srpske lige. Sramota šta je Bojan Nikolić radio, od prvog minuta utakmice. Nemoćni smo da reagujemo, FSS je saučesnik u ovome, nećemo se žaliti na Terazijama. Posle svega, tražićemo zaštitu sa najvišeg, državnog, nivoa. Radnik je karcinom srpskog fudbala."

Sportski žurnal Foto: Starsport©

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track