VEROVALI U PODVIG

ČUDA SE IPAK DOGAĐAJU: Fudbaleri Crvene zvezde presrećni posle pobede nad Liverpulom! Sad ni proleće u Evropi nije nerealno (KURIR TV)

Fudbal -

Golman Crvene zvezde Milan Borjan rekao je posle večerašnje pobede protiv Liverpula, da se nada da će navijači tog kluba u budućnosti pričati o njegovoj ekipi i ocenio da crveno-beli imaju šanse da prodju u nokaut fazu Lige šampiona.

"Ne samo meni, svima nama znači ova pobeda. Posle mnogo godina napravili smo uspeh i nadam se da će i o nama pričati. Fenomenalno smo igrali, imali smo neverovatnu podršku. Izašli smo da se nadigravamo, nismo se uplašili i pokazali smo danas da tako može. Mnogo nisu verovali u nas, ali mi međusobno jesmo. Imamo šanse, sada u naredne dve utakmice moramo da damo sve od sebe, pomeramo granice, možda i prođemo grupnu fazu", rekao je Borjan novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Zvezde pobedili su večeras Liverpul sa 2:0, u četvrtom kolu Lige šampiona i ostvarili prvu pobedu u tom takmičenju.

Branko Jovičić rekao je da je ekipi potrebno iskustvo, ali da je zaslužila večerašnju pobedu.

"Mislim da smo i u najavi utakmice rekli da im neće biti lako na našem stadionu. Znamo kakve utakmice možemo igrati pred našim navijačima, vredno radimo već drugu godinu za redom. Zaslužili smo ovo, ali okrećemo se narednim utamicama. Ostaće ovo zauvek u našim srcima", naveo je Jovičić.

On je rekao da je dvostruki strelac Milan Pavkov rešio utakmicu, ali da su svi igrači zaslužni.

"Neki delovi igre u Liverpulu su bili bolji nego u Parizu, ali potrebno nam je iskustvo. Odigrali smo fantastičnu utakmicu, bili smo agresivni, fudbal je kolektivan sport i to je ključ uspeha", dodao je Jovičić.

Goran Čaušić rekao je da se ekipa nadala da može da napravi iznenadjenje, ali da mora da se okrene narednoj utakmici u prvenstvu.

"Dobro smo ušli u utakmicu, nismo im dali previše respekta. Brzo smo dali golove i onda se malo povukli, moraš tako protiv ove ekipe. Drugačije je kada primite gol ili kada ga date prvi", rekao je Čaušić.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track