NEVEROVATNA STATISTIKA DRUGOG GOLA ZVEZDE PROTIV LIVERPULA: Bomba Milana Pavkova u brojkama, do najsitnijih detalja! (FOTO)
Foto: Printscreen

SPEKTAKULARANO

NEVEROVATNA STATISTIKA DRUGOG GOLA ZVEZDE PROTIV LIVERPULA: Bomba Milana Pavkova u brojkama, do najsitnijih detalja! (FOTO)

Fudbal -

Fudbaler Zvezde Milan Pavkov nova je zvezda evropskog fudbala.

Čitav jedan članak poznati časopis ''Dejli mejl'' posvetio je napadaču Zvezde koji je postigao čak dva gola Liverpulu u grutlu Marakane u okviru četvrtog kola Lige šampiona.

Najpre su se pozabavili Milanovom proslavom pobede sa navijačima posle utakmice.

"Hej Pavkov, skoči, daj gol glavom", orilo se Beogradom posle dva gola u mreži Alisona, što je preneo i engleski portal.

- Pavkov je fotografisan dok viče i diže ruke ka nebu, dok je okružen ultrasima, poznatim po svojoj fanatičnosti i pravljenju najvrelije atmosfere u Evropi - prenosi Dejli mejl.

- Rekao sam ranije da bih voleo da dam gol Liverpulu, ostvarilo se. Dao sam dva. San? Neću spavati, ne mogu spavati nekad ni posle ligaških mečeva, a kamoli sada. Možda sutra, prekosutra, piše engleski časopis.

A onda su se pozabavili statistikom Zvezdinog drugog gola i mnogobrojnim parametrima vezanim za ovaj šut. Šut je upućen sa tačno 24.8 metara, brzinom od 94.3 kilometara na čas, a lopta je za nepunu sekundu već bila u mreži!

Kurir sport

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track